Foto: Shutterstock
Nereti gadās, ka tieši ar iemīļotākajām drēbēm un garderobes detaļām gadās ķibele, kuras dēļ konkrēto lietu vairs nav iespējams izmantot. Lai izvairītos no šādām situācijām, piedāvājam "Goodhousekeeping" ekspertu izvirzītus padomus drēbju mūža paildzināšanā.

Ja tev nav brīvs brīdis, lai piešūtu gandrīz notrūkušu pogu, uzklāj uz tās caurspīdīgo nagu laku – tā nostiprinās diegus un uz mirkli kliedēs bažas par pogas pazaudēšanu.

Vēl viens veids, kā izmantot caurspīdīgo nagu laku – uzklāj to uz irstošas zeķbikses. Apstrādājot ar laku radušos caurumu, vari iepauzēt tā izplešanos.

Ja ieķēries, piemēram, jakas rāvējslēdzējs, talkā ņem ziepes. Rāvējslēdzējs ātri vien padosies un atkal darbosies kā jauns!

Ja zamšādas apavi palikuši netīri, talkā ņem nagu vīlīti, ar ko viegli paberzējot, atbrīvosies no nevēlamajiem pleķiem.

Ziemā, kad ceļus klāj viegla sāls kārtiņa, arī ādas apavi nereti tiek pabojāti. Lai zudinātu riebīgos, baltos plankumus, izmanto mīkstu zobu birsti un etiķi.

Būtiska ir arī kārtība apakšveļas atvilktnēs. Lai krūšturi kalpotu ilgāk, sarindo tos skaisti vienu aiz otra – tā aizkavēsi to bļodiņu deformāciju.

Tad, kad no kājām noauj savus garos zābaciņus, palutini tos, ieliekot stabilu pildījumu, lai tie nekristu apkārt un neveidotu neglītas krunkas. Šādus turētājus, lai zābaki stāvētu stabili, ikviens var izveidot mājās vai arī atrast kādu citu risinājumu to uzglabāšanai vertikālā stāvoklī.

A post shared by @gypsy_pearl_vintage on Mar 11, 2016 at 11:01am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!