Foto: Privātā arhīva foto
Patrīcijas rokas glābšanai līdzcilvēki ir saziedojuši jau 5216 eiro, pirmdien, 19. februārī, informē meitenes mamma Kristīna Namavīre. Atgādinām, ka 12 gadus vecajai meitenei jau kopš dzimšanas ir problēmas ar labo roku. Ārsti sākotnēji uzskatīja, ka tas ir tikai kosmētisks defekts, bet pērnā gada rudenī rokas stāvoklis pasliktinājās.

Lai glābtu Patrīcijas roku, nepieciešamas vairākas operācijas, kuru uzdevums ir atjaunot asinsriti labajā rokā. Viena operācija jau ir veikta – pēc tās asinsrite ir daļēji atjaunota. Otru paredzēts veikt marta sākumā, un tās izmaksas kopā ar dažādiem izmeklējumiem varētu sasniegt 8000 eiro. Tā kā Kristīnai šādu līdzekļu nav, viņa vērsās pēc atbalsta pie līdzcilvēkiem.

Pašlaik ir saziedoti vairāk nekā 5000 eiro. Kristīna norāda, ka ir ļoti pateicīga ikvienam ziedotājam, jo, lai arī pašlaik vēl nav saziedoti visi līdzekļi, viņai un Patrīcijai šī palīdzība ir ļoti nozīmīga.

Kristīna Patrīciju audzina viena. Viņas abas tagad dzīvo Igaunijā, kur Kristīna vada rotaļlietu veikalu, bet Patrīcija mācās un paralēli skolas darbiem veido "Youtube" kanālu, kurā publicē apskatus par rotaļlietām. Kristīna savu meitu raksturo kā ļoti sabiedrisku un aktīvu. Patrīcija nodarbojas ar vingrošanu, un viņai ļoti patīk zīmēt. Vairāk par Patrīciju, viņas slimību un nepieciešamo palīdzību ir iespējams uzzināt šeit, bet par ziedošanas iespējām tu vari uzzināt šeit un šeit.

Ziedot iespējams arī, veicot pārskaitījumu uz Patrīcijas kontu:

Patricija Roganova

Banka: AS LHV PANK

Konta numurs: EE787700771001928575

BIC/SWIFT: LHVBEE22

Valsts: Igaunija

Maksājumā mērķī norādīt "Donation f- Patricija's Hand Treatment"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!