Foto: Publicitātes foto
2014. gada 20.jūlijā aizsākās Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas un sporta klubu tīkla City Fitness organizētais, nu jau tradicionāli otrais - rudens sezonas projekts "Miss Bikini Fitness Latvija 2014".

"Vēl tikko ir svaigas atmiņas par pavasara projekta "Miss Bikini Fitness" izlaidumu un grandiozo fināla šovu, bet, tā kā laiks nestāv uz vietas un sievietes jebkurā gadalaikā vēlas izskatīties skaistas, tad arī šoruden tika atlasītas 13 drosmīgas un uz pārmaiņām motivētas dalībnieces, kurām bija svarīgi izvērtēt savu iepriekšējo pieredzi un uzskatus, lai iegūtu jaunas atziņas par ķermeņa pilnveidošanos un veselīgu dzīvesveidu.

Par svarīgāko mērķi tika uzstādīta ierastā un rutinizētā dzīvesveida izmainīšana, lai iegūtu vairāk laika, ko veltīt sev, un pietuvinātos figūrai, par sapņots visu mūžu," stāsta projekta organizatore Kristīne Vederņikova.

Deviņu nedēļu laikā meitenēm dotas zināšanas veselīga uztura un sporta jautājumos, kā arī sastādīta īpaša treniņu programma ķermeņa formu uzlabošanai un spēka un izturības palielināšanai.

Tāpat projekta dalībnieces apgūst prasmi pārliecinoši izturēties kameras priekšā un skaisti prezentēt sevi uz skatuves. Projekta ietvaros arī tiek rīkotas kopējas un individuālas fotosesijas un kopējie treniņi gan brīvā dabā, gan trenažieru zālē.

Rudens sezonas projektā startējušas meitenes, kurām ir pieredze modes biznesā un arī skaistumkonkursos, kā arī dalībnieces, kurām sports ir kļuvis par profesionālu nodarbošanos. Tāpat tajā piedalās jaunās māmiņas un sievietes, kam fiziskās aktivitātes līdz šim bijušas svešas.

"Projekta pēdējās nedēļās gaidāmas gan īpašas fotosesijas, gan cītīga gatavošanās konkursa fināla iznācienam, kurā dalībnieces demonstrēs paveikto.

Gaidot projekta finālu, sakām lielu paldies visām konkursa organizēšanā iesaistītajām personām un arī sponsoriem – sporta klubam "City Fitness", "V.I.P.A.", "L'Oreal" un "Cido"," rezumē Vederņikova, aicinot projekta dalībnieču gaitām sekot līdzi gan sociālajos tīklos, gan "IFBB Latvia" mājas lapā.

Tāpat projekta svarīgākajiem notikumiem aicinām sekot līdzi portālā "DELFI".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!