Foto: DELFI
Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās grandiozais projekts "Miss Bikini Fitness 2014", kas norisinājās Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas organizētā IFBB Latvijas čempionāta un Baltic Match turnīra ietvaros.

Projekts iesākās 23. februārī, kad 21 meitene izaicināja sevi un pievienojās desmit nedēļu ilgai treniņu, diētas un bikini sacensību sagatavošanas programmai Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas sporta speciālistu vadībā, lai 4. maijā izietu uz skatuves nominācijā "Miss Bikini Fitness 2014" divās kategorijās - līdz 30 gadu vecumam un kategorijā bikini fitness + 30 gadi.

Kā uzsver organizatori, sacensības izvērtās par lielisku sportisko šovu kā skatītājiem, tā arī pašām dalībniecēm. "Meitenes bija ļoti atraisītas, plastiskas, ar labu fizisko sagatavotību, skaistām ķermeņa proporcijām un apburošiem smaidiem," lepojas projekta organizatore Kristīne Vederņikova.

Godalgotais trijnieks šai kategorijā ir Olga Borisova, Lita Blūma un Viāna Kuļša (kategorijā līdz 30). Savukārt kategorijā +30 goda pjedestāls tika sadalīts sekojoši: Marina Zvančuka, Margarita Veverica un Natalia Rochel.

Foto galerijā ieskats meiteņu gatavošanās procesā pirms fināla iznācieniem, kurā projekta dalībnieces ne tikai noskaņojās prezentēt sevi tiesnešiem, bet veica arī visus nepieciešamos priekšdarbus, sagatavojot pievilcīgu ārieni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!