Foto: Publicitātes foto
Kopš Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas un sporta klubu tīkla "City Fitness" organizētā projekta "Miss Bikini Fitness 2014" sākuma ir aizvadītas jau piecas nedēļas. Šai sakarā piedāvājam nelielu ieskatu projekta ietvaros organizētajās nodarbībās un tajā dalību ņēmušo meiteņu panākumos.

"Visu šo laiku meitenes ir trenējušās pēc speciāli sastādītas programmas, likušas klāt kardio nodarbības, cita vienu reizi – cita divas reizes dienā. Tāpat tiek ieturēta pirms sacensību - olbaltumvielu un ogļhidrātu sabalansēta ēdienkarte, un katru nedēļas nogali dalībnieces ir piedalījušās pozēšanas (defilē) treniņos IFBB Latvijas Bikini Fitnesa Studijas līderes (treneres) Kristīnes Vederņikovas vadībā," informē projekta organizatori.

Kā stāsta Vederņikova, nodarbībās galvenokārt ticis likts akcents uz defilē prasmes pilnveidošanu, kas prasa laiku, pieredzi un daudzu stundu ilgu praktizēšanos spoguļa priekšā.

Marta pēdējā nedēļā - 30.martā - "City Fitness Olimpia" plašajās telpās notika kārtējā kopējā video un fotosesija, kas dod iespēju salīdzināt iknedēļas progresu un izmaiņas. Tāpat notika ieplānotās spēka un izturības pārbaudes sacensības ar crossfit elementiem uz laiku un izpildījumu skaitu. 

Pirms sacensībām tika organizēta tikšanās ar IFBB labākajām un Pasaules ranga bikini fitnesa sportistēm - Veroniku Seržanti, Anastasiju Čeredņičenko, Inesi Liepiņu un Jutu Ivanovu, kuras pašlaik cītīgi gatavojas IFBB Latvijas čempionātam un IFBB Eiropas čempionātam Spānijā. 

Meitenes dalījās pieredzē, uzklausīja projekta dalībnieču jautājumus un atbildēja uz tiem. IFBB Latvija federācijas bodibildinga sporta veida pārstāvis Aivars Visockis, kurš pašlaik arī nopietni gatavojas IFBB Eiropas Masters turnīram, stāstīja par savu ikdienas treniņu un sporta režīma pieredzi un motivēja meitenes nepadoties, cīnīties līdz galam un sasniegt savu izvirzīto mērķi.

Meiteņu gaitām, kāpumiem un kritumiem vēl piecu nedēļu garumā iespējams sekot līdzi sociālajos tīklos, piemēram, facebook.com, kā arī piedāvāsim turpmākas publikācijas portāla DELFI lasītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!