Foto: Publicitātes foto
23. februārī ar dalībnieču atlasi atklāts Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas un sporta klubu tīkla "City Fitness" organizētais projekts "Miss Bikini Fitness IFBB Latvia 2014", līdz ar ko sākas atskaites posms 10 nedēļu garumā. Projekta fināls notiks 4. maijā klubā "Studio69", informē projekta organizatori.

Kā stāsta Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas vadītāja un "Miss Bikini Fitness IFBB Latvija" projekta veidotāja Kristīne Vederņikova, tas notiek jau trešo gadu un ir iemantojis lielu popularitāti un dalībnieču uzticēšanos.

Projekta ideja ir apvienot meitenes, kura vēlas uzlabot ķermeņa proporcijas, samazināt svaru un apjomus, attīstīt vājās muskuļu grupas, izmainīt savu dzīvesstilu un paradumus, nevis tikai mērķtiecīgi veidot profesionālas sportistes karjeru.

Daudzas meitenes ir vērojušas iepriekšējos projektus no malas, un šoreiz ir pašas uzdrīkstējušās piedalīties. Visas ir motivētas no iepriekšējo projektu dalībnieču sasniegumiem un acīmredzamiem rezultātiem, kuriem visi varēja sekot līdz foto un video reportāžās.

Šogad dalībai projektā pieteicās vislielākais interesentu skaits, jo katra meitene, kura vēlas izskatīties skaista, var piedalīties projektā. Galvenais nosacījums ir izprast savu gala mērķi un saprast, ka rezultāts ir atkarīgs tikai no pašas un tas prasa stingru motivāciju un darbu ar sevi, uzsver projekta organizatore.

Šī gada projekta jaunums ir atsevišķa nominācija – "Bikini fitness 30+", kas nozīmē,ka atsevišķi tiks piešķirta nominācija starp dalībniecēm, kas vecākas par 30 gadiem.

Gala rezultātā atlasītas kopā 21 meitene, tajā skaitā 8 dalībnieces kategorijā 30+.

Pirmā dalībnieču tikšanās noritēja 23. februāra rītā, viesmīlīgajās sporta kluba "City Fitness" telpās, kur notika treniņprogrammas sastādīšana projekta dalībniecēm, tikšanās ar Latvijas Bikini fitnesa labākajām sportistēm, kā arī pirmā nopietnā video un foto sesija.

IFBB Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas vadībā 21 dalībniece ir apņēmusies izmainīt savu ierasto dzīves ritmu, iegūt jaunu pieredzi, papildināt jau esošās zināšanas treniņu, vesela cilvēka un sporta uztura jautājumos, uzlabot savas ķermeņa formas, palielināt izturību un spēku, iemācīties pārliecināti uzvesties foto kameras priekšā un skaisti prezentēt sevi uz skatuves.

Projekta ietvaros meitenes tiks apmācītas un un ievirzītas bikini fitnesa modeles dzīvē - aktīva spēka treniņu programma ar kardioslodzi, treniņi 4-5 reizes nedēļā.

Vesela cilvēka uzturs un sporta uzturs, defilē nodarbības, fotosesijas, video, pārbaudes sacensības ar crossfit elementiem un 10 km skrējienu, tikšanās ar IFBB labākajām sportistēm un Latvijas bodibildinga leģendu Aivaru Visocki.

Projektā nav nejaušību, ir tikai emocionāli un fiziski stipras un skaistas meitenes, kuras ir noticējušas tā organizatoriem, kā arī saviem spēkiem, uzsver organizatori.

Meiteņu grūtajam ceļam 10 nedēļu garumā būs iespējams sekot līdzi gan sociālajos tīklos, gan portālā DELFI, kas lasītājiem piedāvās gan intervijas ar dalībniecēm, gan ieskatu treniņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!