Foto: Publicitātes foto
Kā informē projekta "Miss Bikini Fitness 2014" pārstāvji, tā pirmās divas nedēļas aizvadītas veiksmīgi. Turpinot aizsākto rakstu sēriju, piedāvājam jaunāko ieskatu 21 meitenes ceļā pretim spēcīgākam augumam, skaistākai figūrai un veselīgākam organismam.

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas un sporta klubu tīkla "City Fitness" organizētais projekts rit pilnā sparā.

Uzreiz pēc treniņprogrammas sastādīšanas meitenes cītīga sāka treniņu procesu vienā no sešiem "City Fitness" sporta klubiem, izvēloties sev ērtāko filiāli. Treniņu programma dalībniecēm tika individuāli piemērota pēc iepriekšējās sagatavotības līmeņa un pieredzes, informē projekta organizatori.

Pirmās nedēļas beigās notika pirmā kopējā bikini fitnesa defilē nodarbība, kur varēja vērot jau manāmu progresu dalībnieču ķermeņa formu līnijās. Tāpat notika arī lekcija par vesela cilvēka uzturu un sporta uzturu, ko vadīja uztura speciāliste Laura Semjonova un fitnesa treneris, sporta speciālists Tomass Vītols.

Meitenēm tika sastādīta ēdienkarte uz nākamajām deviņām nedēļām, iekļaujot tajā sabalansētu uzturu un izslēdzot pirms sacensību periodā aizliegtos produktus.

Otrās nedēļas beigās savukārt notika otrais pozēšanas treniņš, kur meitenes stājās kameras priekšā, parādot divu nodarbību laikā iegūto pozēšanas māku.

Kā stāsta projekta "krustmāte" Kristīna Vederņikova, dažas meitenes jau ir manāni progresējušas, izmainījusies gan viņu stāja, gan samazinājies ķermeņa tauku saturs.

Daudzām pat sniegti norādījumi svaru zaudēt lēnāk, kā arī ir ieviestas izmaiņas meiteņu ēdienkartēs.

Nākamo divu nedēļu laikā projekta dalībnieces tiks dalītas grupās, lai varētu individuālāk pievērsties viņu defilē apmācībai, kā arī tiks papildinātas treniņu programmas un sekots līdzi meiteņu progresam.

Marta pēdējā nedēļā notiks spēka un izturības pārbaudes sacensības ar crossfit elementiem, tikšanās ar IFBB labākajām sportistēm un Latvijas bodibildinga leģendu Aivaru Visocki, informē Vederņikova, izsakot pateicību projekta atbalstītājiem – "City Fitness" sporta klubu tīklam, IFBB Projektu oficiālajam fotogrāfam Anrijam Požarskim, video sižetu veidotājam Jevgēnijam Bobrovam un sporta kluba "F1" vadībai, kur katras nedēļas beigās meitenes tiekas kopējos treniņos.

Sekojiet līdz meiteņu grūtajam ceļam vēl astoņu nedēļu garumā portālā Delfi.lv, kā arī sociālajos tīklos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!