Foto: Shutterstock
Viena no aktuālākajām šī brīža dzīves stila tendencēm viennozīmīgi ir veselīga uztura ievērošana, dzīvojot arī aktīvu dzīvesveidu. Tiesa, līdztekus sabalansētas ēdienkartes ievērošanai un daudzveidīgām fiziskām aktivitātēm, mūsdienu sabiedrība vairāk kā jebkad slīgst vēl kādā galējībā – pārmērīgā ēšanā, sadzīvojot ar dažādiem tās traucējumiem un arī pārēšanās izraisītām hroniskām slimībām.

Lai izprastu, kā veidot veselīgas attiecības ne tikai ar sevi, līdzcilvēkiem un apkārtējo pasauli, bet arī ēdienu, kam piemīt ievērojama ietekme uz mūsu fizisko un garīgo pašsajūtu, kā arī dzīves kvalitāti kopumā, uz sarunu aicināju ārsti, personības izaugsmes treneri un apmācību vadītāju Dr. Inesi Milleri.

Nomainot bulciņas pret selerijām, problēma netiek atrisināta

"Savā praksē esmu novērojusi, ka liela daļa sieviešu emocionālo diskomfortu un sadzīviskas problēmas risina ar ēdiena palīdzību. Šai brīdī jāsaprot, ka, vēloties zaudēt liekos kilogramus, vien nomainot bulciņas pret seleriju kātiem, patiesībā netiks sasniegts cerētais rezultāts un problēma nekur nepazudīs.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!