Foto: stock.xchng
Maskavas Tagankas tiesa otrdien piesprieda viena gada nometinājumu kolonijā Latvijas pilsonim Grigorijam Čubrevičam par Krievijā pazīstamā blogotāja Dmitrija Ternovska automašīnas apšaudīšanu.

Čubreviču atzina par vainīgu huligānismā un sods viņam jāizcieš nometinājuma kolonijā.

Jau vēstīts, Maskavas policijas darbinieki 15.jūlijā aizturēja Čubreviču aizdomās par Ternovska automašīnas apšaudīšanu.

"Veicot operatīvo meklēšanas pasākumu kompleksu, aizdomās turētais tika aizturēts. Viņš izrādījās 1987.gadā dzimis Rīgas iedzīvotājs, kas atbraucis uz Maskavu ar nolūku iekārtoties darbā," toreiz informēja policija.

Jau ziņots, ka ir ierosināta krimināllieta pēc panta par huligānismu saistībā ar Ternovska 14.jūlijā policijai iesniegto paziņojumu par viņa automobiļa apšaudīšanu Maskavas centrā.

Savā mikroblogā sociālās saziņas vietnē "Twitter" Ternovskis raksta, ka viņš ar mobilo tālruni nofilmējis automašīnu "Mercedes", kurā atradušies trīs vīrieši, un kas braukusi pie luksofora sarkanās gaismas. Tad viens no "Mercedes" sēdošajiem vīriešiem atklājis uguni uz Ternovska automašīnu no Makarova pistoles.

Pēc aizturēšanas tiesa noteica Čubrevičam drošības līdzekli apcietinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!