Foto: Publicitātes foto

Konkurences padome (KP) VAS "Ceļu satiksmes drošības direkcijas" (CSDD) rīkotajā iepirkumā par autotransporta numurzīmju izgatavošanu un piegādi konstatējusi konkurenci ierobežojošas prasības, informēja padomē.

Ņemot vērā iepirkumam izvirzītās prasības, konkursā piedalījās tikai viens pretendents – ilggadējs CSDD sadarbības partneris –, kura piedāvājums bija vairākas reizes dārgāks nekā citu uzņēmumu piedāvājumi līdzīgos iepirkumos Igaunijā un Lietuvā, informēja KP.

2016. gada iepirkumā "Transportlīdzekļu valsts reģistrācijas numura zīmju centralizētas izgatavošanas un uzskaites sistēmas izveide un apkalpošana, numura zīmju izgatavošana un piegāde" uzvarēja un līgums tika noslēgts ar Vācijas uzņēmumu "J.H.Tonnjes E.A.S.T. GmbH&Co.KG", kurš darba izpildē piesaistīja vairākus apakšuzņēmējus, tostarp SIA "Latsign".

"Latsign" īpašnieki ir Vācijas uzņēmums "J.H.Tonnjes E.A.S.T. GmbH&Co.KG" (51,2%) un SIA "Anda AD" (51,2%).

Vairāk par atklāto KP sabiedrību informēs otrdien, 30. jūnijā.

SIA "Latsign" ir Latvijas – Vācijas sabiedrība. Tās apgrozījums pērn bija 2,134 miljoni eiro, savukārt peļņa – 452 662 eiro. Pērn uzņēmums nodarbināja 15 darbiniekus.

Uzņēmums dibināts 1992. gadā. Tās valdes priekšsēdētājs ir Andris Dambis. "Latsign" juridiskā adrese ir Bauskas iela 86, šajā pašā adresē atrodas arī CSDD Rīgas nodaļa.

Uzņēmuma patiesie labuma guvēji ir Andris Dambis un Vācijas pilsoņi – Bernd Toennjes un Gerd Toennjes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!