Foto: LETA

Partija "Tautas varas spēks" iesniegusi savu kandidātu sarakstu gaidāmajās Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās, par saraksta līderi izvirzot Valentīnu Jeremejevu, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas publiskotā informācija.

Tāpat no "Tautas varas spēka" saraksta uz EP kandidēs AS "Brīvais Vilnis" valdes priekšsēdētājs Arnolds Babris.

No partijas uz EP kandidē arī Ukrainas tirdzniecības centra valdes loceklis Aivars Smans, Rīgas valstspilsētas pašvaldības Pilsētas attīstības departamenta Pilsētvides dizaina un inženierbūvju pārvaldes Zemes pārvaldības nodaļas vadītājs Uldis Freimantāls, kā arī SIA "Eurologi" valdes priekšsēdētājs Igors Tihomirovs.

Uz EP kandidē arī SIA "Janio" valdes loceklis Andrejs Ivanovs, SIA "MVP Latvia" direktors Aleksejs Apanasovs, IU "Valentinskorp" īpašnieks Vladislavs Valentins, Pāvula Jurjāna mūzikas skolas skolotāja Vija Rumpāne un Dobeles prāta sporta kluba prezidents Ivars Dombrovskis.

"Tautas varas spēks" uz EP virza arī pašnodarbināto Solvitu Ļevdansku, biedrības "Tautas kustība par cilvēka tiesībām" valdes priekšsēdētāju Aigaru Egli, zemnieku saimniecības "Ratnieki" īpašnieku Aivaru Ratnieku un pašnodarbināto personu Dmitriju Kuzņecovu.

No partija uz EP kandidē arī SIA "Elariko" valdes priekšsēdētāja Aleksandra Kolidzeja-Analte, pašnodarbināta persona Natālija Jaščeltova, Rīgas Pārdaugavas pamatskolas direktora vietnieks administratīvi saimnieciskajā darbā Aleksandrs Miņins un zemnieku saimniecības "Lejiņas" lauksaimnieks Andris Bartkevičs.

EP vēlēšanas gaidāmas 8. jūnijā. Tajās Latvija ir viens vēlēšanu apgabals, no kura EP jāievēlē deviņi deputāti.

Tiesības piedalīties EP vēlēšanās ir Latvijas pilsoņiem, kā arī citu ES dalībvalstu pilsoņiem, kuri vēlēšanu dienā sasnieguši 18 gadu vecumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!