Sastāvdaļas:
- 20 ml olīveļļas cepšanai
- 4 cūkas karbonādes šķēles
- 100 g kamas miltu
- 60 g cietā siera, smalki sarīvēts
- jūras sāls pēc garšas
- 1/2 tējk. svaigi maltu melno piparu
- 1/2 tējk. ķimeņu
- 3 vidējas olas
Pagatavošana:
- Ļoti plāni izklapē cūkas karbonādes. Bļodā ieber kamas miltus, sieru, sāli, piparus un pievieno ķimenes, kuras pirms tam saberz. Samaisi. Otrā bļodā ar dakšiņu sakul olas.
- Sakarsē pannā eļļu. Apviļā gaļu no abām pusēm miltos, tad iemērc olā, pēc tam vēlreiz miltos un liec pannā. Cep no katras puses aptuveni 3 minūtes, līdz karbonādes kļūst zeltainas.
- Pasniedz ar izvēlētajām piedevām - salātiem, kartupeļiem, pupiņām vai zirņiem.
Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit