Foto: EPA/Scanpix/LETA

Indijas policija aizturējusi septiņus vīriešus lietā par iespējamu tūristes grupveida izvarošanu un uzbrukumu viņas vīram. Notikums atkārtoti cēlis gaismā būtisko seksuālās vardarbības problēmu pret sievietēm Indijā, ziņo medijs "Deutsche Welle" (DW).

Septiņi vīrieši ir apsūdzēti par brutālu spāņu tūristes grupveida izvarošanu Dumkas rajonā Džarhandas štatā Indijas austrumos. Uzbrukums notika 1. martā aptuveni 300 kilometru attālumā no štata galvaspilsētas Ranči. Pāris pavadījis nakti teltī, jo nav izdevies atrast nevienu brīvu viesnīcu.

28 gadus vecā vlogere ar 64 gadus veco vīru jau vairākus gadus apceļojot pasauli uz motocikliem. Pāris apceļojis jau vairākas Āzijas daļas un pirms pāris mēnešiem ieradās Indijā.

Abus upurus pēc uzbrukuma piektdienas vakarā atrada patrulējošie policisti, medijam CNN komentēja policijas pārstāvis Pitambars Sings Kervars. Pāris nogādāts slimnīcā, kur sieviete ārstiem paziņojusi, ka tika izvarota. Pēc uzbrukuma Indijas policija izveidoja īpašu izmeklēšanas grupu.

Lai gan upuru identitāte netika atklāta, aizvadītās nedēļas nogalē sieviete savā profilā platformā “Instagram” publicēja video, kurā izklāstīja notikumu gaitu. “Septiņi vīrieši mani izvaroja. Viņi mūs piekāva un aplaupīja, lai gan daudz nekas netika paņemts, jo tas, ko viņi vēlējās, bija mani izvarot,” viņa sacīja spāņu valodā, piebilstot, ka vīrieši pāri piekāva un draudēja pat nogalināt. Tāpat sieviete savam 234 000 sekotāju pulkam demonstrēja uz viņas sejas esošos zilumus.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!