Stilīgs dumpinieks

Radošā direktore Natālija testē CUPRA ‘Formentor’

Bez automašīnas savu dzīvi radošā direktore Natālija vairs nevar iedomāties – tā ir kļuvusi par daļu no ikdienas, kas visu padara ērtāku. Nokļūšanu uz darbu, izbraucienus uz lielveikalu, kad pirkumus maisiņos gluži nepanest, došanos uz vasarnīcu vai meža takām ar diviem sunīšiem – spēkrats visu padara vieglāk sasniedzamu. Kā dizaineres ikdienu papildināja dinamiskais “CUPRA Formentor”?

Natālija par CUPRA zināja vien to, ka tie ir sportiski auto SEAT paspārnē, kas nākuši no saulainās Spānijas un līdz šim braukuši rallija trasēs. Tāpēc izmēģināt “CUPRA Formentor” pilsētas ielās mūsu stāsta galvenajai varonei bija īpaši aizraujoši. “Tagad auto ražo tādiem parastiem cilvēkiem kā es!” smej Natālija.

“CUPRA Formentor” – zīmola DNS modelis:

Pirmais CUPRA speciāli radītais automašīnas modelis – apvidus kupeja
Eleganta, izteikti skulpturālu līniju virsbūve
Lietotājorientēta tehnoloģija – nodrošina digitālo funkciju savienojumus
Pieejams vairākās versijās – no 1.5 litru un 150 zirgspēku dzinēja versijā līdz visjaudīgākajam 2.5 litru un 390 zirgspēku dzinējs “CUPRA Formentor VZ5” modelim ar 4Drive pilnpiedziņas sistēmu
Lai gan autovadītāja apliecība iegūta pirms pieciem gadiem, Natālija līdz šim vadījusi pietiekami dažādus spēkratus – sākot ar 90. gadu beigu “universāli” un beidzot ar pavisam jaunu apvidus auto. Ko Natālija novērtē automašīnās? Ietilpību un veiktspēju, lai ērti paņemt līdzi visu nepieciešamo, domājot arī par ģimenes mīluļu labsajūtu. Bet visam pāri – izskats.

Kad skatos, kuru mašīnu izvēlēties, es ļoti pievēršu uzmanību dizainam, jo man kā dizainerei tas ir svarīgi. Ne tikai ārpuse, bet arī interjers. Vienmēr ir patīkami, ja par visu ir padomāts!

— Natālija Šindikova

Natālija atzinīgi novērtē arī “CUPRA Formentor” braukšanas režīmus, kurus ērti pielāgot braukšanas apstākļiem. Lai pārvietotos pilsētā, viņa ieslēgusi komforta režīmu, jo ne visur ceļi ir līdzeni: “Tu gandrīz nejūti bedres, brauc kā laivā – maigi un komfortabli,” viņa saka.

Bet kurš CUPRA braukšanas režīms Natāliju pārsteidza visvairāk? Un kura funkcija radošajai direktorei automašīnā ir vissvarīgākā? To uzzināsi, noskatoties video, kurā Natālija atklāj savus iespaidus par CUPRA!
AUTOBRAVA Motors
Zvani +371 671 462 55 vai raksti info@autobrava.lv
Krasta iela 42, Rīga
Copyright © 2023 AS DELFI. All rights reserved.
Mediju komunikācijas eksperts:
Lauma Simanoviča
Projekta vadība:
Madara Orola
Izstrāde:
Karīna Sabecka
Dizains:
Oskars Dreģis
Redaktors:
Kristīne Melne
Foto un video:
Dmitrijs Vīksne, Kārlis Dambrāns, Jorens Naudiņš
Teksts:
Ketija Nuķe-Osīte