"AXOR" un Filips Starks
Unikāli universāls
Pasaulslavenā dizainera Filipa Starka (Philippe Starck) radītajai "AXOR Suite" līnijai ir izdevies ienest harmoniju un personisku pieskārienu jebkura tipa vannas istabas dizainā. Tas panākts, pateicoties elegantajam dizainam un īpašiem apdares materiāliem.
"AXOR Suite" kolekcijā katrs elements ir izgatavots no dabīgiem minerāliem (SolidSurface), nodrošinot izturību un ilgmūžību. Gludās kontūras, mazie rādiusi un izlietņu un vannu iekšpuses bez līnijām vai izciļņiem tikai paspilgtina kolekcijas dizainu – tīras līnijas, moderns izskats un universāls pielietojums.
Tajā pašā laikā īpašie aksesuāri – plaukts virs vannas, dvieļu turētājs izlietnes sānos – ļauj katram atrast sev tīkamāko dizaina risinājumu. Neporainās un viegli tīrāmās SolidSurface materiāla vannas un izlietnes ir ideāli piemērotas videi, kur nepieciešami visaugstākie higiēnas standarti.
Taisnstūrveida vai apaļas formas – "AXOR Suite" izlietnes ir ilgmūžīgas, universālas un elegantas formas, kam papildu uzmanību pievērš to izmēri un īpaši gludā iekšpuse. Izlietnes ārpusē ir pārklātas ar matēti melnu, hroma vai kādu no pulētajām vai matētajām "AXOR FinishPlus" apdarēm, radot vēl vienu papildu iespēju, kā vannas istabai piešķirt personīgu pieskārienu.
Atslēgas vārdi nākotnei un ekoloģijai ir ilgmūžība un lietojamība. Jaunajā “AXOR Suite” izlietnē ir apvienots metāls un augsti tehnoloģiskie SolidSurface materiāli, kas simbolizē mūžību un eleganci. Šī kolekcija ir veidota, lai kalpotu ilglaicīgi.
– Filips Starks
"AXOR Suite" izlietnes atgādina apaļas vai taisnstūrveida bļodas, kuras ir iespējams uzstādīt uz jebkuras piemērotas vannas istabas mēbeles vai virsmas. Apaļās izlietnes ir pieejamas divos izmēros – ar 300 mm vai 400 mm diametru, savukārt taisnstūrveida trīs izmēros – 285 x 285 mm, 400 x 400 mm un 600 x 400 mm.
Lai vēl vairāk izceltu "AXOR Suite" līniju, Filips Starks ir radījis arī vannu, kas savu perfekto izmēru un formas dēļ kļūs par vannas istabas centrālo objektu. Vanna ir 1900 x 830 mm liela.
"AXOR" sadarbojas ar pasaules vadošajiem dizaineriem, lai radītu ikoniskus objektus luksusa vannas istabām un virtuvēm – "AXOR" partneri ir Filips Starks (Philippe Starck), Antonio Čiterio (Antonio Citterio), Žans Marija Masso (Jean-Marie Massaud), Bārbers Osgerbijs (Barber Osgerby) un citi. Visi "AXOR" jaucējkrāni, dušas un vannas istabas piederumi atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem. "AXOR" īpašais stils iedvesmo arhitektus, interjera dizainerus un visu kopienu, kas seko dizaina aktualitātēm. "AXOR" palīdz radīt ar ūdeni saistītas telpas, kas atspoguļo lietotāja unikālo personību. Uz nākotni vērstais "AXOR" zīmols, kas ir daļa no "hansgrohe" grupas, ir veidots, lai radītu izcila dizaina un funkcionalitātes produktus. Plašāku informāciju par produktu klāstu iespējams atrast mājaslapā.
Papildu iedvesma
Projekts sadarbībā ar:
SATURS
AXOR
REDAKTORS
Kristīne Melne
DIZAINS
Ralfs Eglītis
IZSTRĀDE
Krišjānis Bušs
PROJEKTU VADĪBA
Ēriks Radželis
MEDIJU KOMUNIKĀCIJAS EKSPERTS
Laura Šteinberga