"AXOR" un Filips Starks
Atspoguļojot unikalitāti
Pasaulslavenā dizainera Filipa Starka (Philippe Starck) un "AXOR" kopīgi radītie produkti un dizaina risinājumi vienmēr ir bijuši soli priekšā savam laikam. Arī nesen izstrādātais "AXOR ShowerComposition" ievieš jaunu dizaina valodu – mūsdienīgu un reizē mūžīgu.
"AXOR ShowerComposition" ir īpašs dizains ar ļoti plāniem, plakaniem un gludiem elementiem, kas sniedz jaunas iespējas individuālai izpausmei vannas istabas noformējumā. Neatkarīgi no tā, vai tas ir viens dušas panelis vai personalizēts vairāku moduļu izvietojums, "AXOR ShowerComposition" piedāvā izcilu veiktspēju – ieskaujošo "PowderRain" strūklas režīmu stāvdušai un "PowderRain" plecu dušai ar leņķa regulēšanas iespēju.
Daudzpusīgais un ērti uzstādāmais "AXOR ShowerComposition" ir pieejams dažādās konfigurācijās. Kompleksajā dušas panelī ir iebūvēta stāvduša, sānu duša, termostata modulis un rokas duša, kā arī dušas šļūtene ar tekstila apdari.

"AXOR ShowerComposition" ir pieejams arī kā dušas modulis ar vienas strūklas stāvdušu un sānu dušu, vai kā dušas modulis ar divu strūklu augšējo un plecu dušu. Atsevišķais, ar vienu strūklu regulējamais plecu dušas modulis nodrošina papildu komfortu. "AXOR ShowerComposition" pieejams visā "AXOR FinishPlus" virsmas materiālu klāstā, ieskaitot matēti melno.
"AXOR ShowerComposition" ir minimizēts taisnstūrveida dizains, neliels dušas galvas dziļums un vertikālie paneļi, kas aizņem tikai 10 milimetrus no sienas. Ērti uzstādāmais dušas panelis piedāvā gan pilna spektra funkcionalitāti viena pamatkomplekta ietvaros, gan arī atsevišķos dušas moduļus iespējams salikt un sakārtot īpaši personalizētai dušas pieredzei.
Izmantojot jauno "AXOR ShowerComposition" pieeju, mums ir izdevies salikt trīs līdz četrus objektus vienā. Lūk, tas ir mūsdienīgums – vienmēr radīt minimumu, kas sniegtu maksimumu.
– Filips Starks
Arvien pieaugošās ilgas pēc lielākas tuvības dabai atspoguļojas arhitektūrā, pārveidojot āra teritorijas par dzīves telpām. "Dzīve dabā" nozīmē ikdienas rituālu un priekšmetu pielāgošanu pilnīgi citai videi, lai tie veiksmīgi kalpotu atpūtai un relaksācijai. Filipa Starka dizaina klasika līdz ar to rod sev jaunu pielietojumu: "AXOR Starck Nature" duša iznes ikonisko dušas kolonnas dizainu ārpus telpām, piedāvājot greznu mazgāšanās pieredzi. Šī telpiskuma jaunā interpretācija uzsver zīmola būtisko saikni ar dabu caur ūdeni. Arhetips precīzi un eleganti iekļaujas ekskluzīvās iekšējās un āra telpās ar bezkompromisu minimālisma stila dizainu, kas balstās uz noteicošajām formām – apli un cilindru – un raksturīgo cilindrisko rokas dušu.

"Ar "AXOR Starck Nature" dušu robežas starp iekštelpām un ārtelpām turpina izzust. Ar skaidro dizaina valodu, grezniem un izturīgiem materiāliem un uzlabotām tehnoloģijām tā piedāvā visaugstāko komfortu ar "AXOR Starck" dušas kolonnu, kuru pazīstam no vannasistabas interjera," saka Anke Zone, "AXOR" zīmola mārketinga vadītāja.
"AXOR Starck Nature" duša pārvērš dušošanos meditatīvā rituālā un ļauj ieslīgt harmonijā ar dabu.
Anke Zone
Apjomīgā "PowderRain" strūkla gandrīz nedzirdami plūst no augšējās dušas un ieskauj ķermeni maigā vasaras lietū. Individuāla brīvība un elastība tiek piedāvāta, arī uzstādot "AXOR Starck Nature" dušu. Ikoniskā dušas kolonna var tikt uzstādīta pie aizmugurējās sienas, izmantojot individuāli izvēlētus materiālus – sākot ar stiklu un akmeni un beidzot ar metālu un koku. Efektīva drenāžas sistēma, kā arī īpaša kārtridža izmantošana gādās par detaļu noturību dažādos laikapstākļos. Pateicoties vienkāršai uzstādīšanai un demontāžai, dušas kolonnu var viegli uzglabāt iekštelpās pie temperatūras, kas ir zemāka par sasalšanas robežu.
"AXOR" sadarbojas ar pasaules vadošajiem dizaineriem, lai radītu ikoniskus objektus luksusa vannas istabām un virtuvēm – "AXOR" partneri ir Filips Starks (Philippe Starck), Antonio Čiterio (Antonio Citterio), Žans Marija Masso (Jean-Marie Massaud), Bārbers Osgerbijs (Barber Osgerby) un citi. Visi "AXOR" jaucējkrāni, dušas un vannas istabas piederumi atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem. "AXOR" īpašais stils iedvesmo arhitektus, interjera dizainerus un visu kopienu, kas seko dizaina aktualitātēm. "AXOR" palīdz radīt ar ūdeni saistītas telpas, kas atspoguļo lietotāja unikālo personību. Uz nākotni vērstais "AXOR" zīmols, kas ir daļa no "hansgrohe" grupas, ir veidots, lai radītu izcila dizaina un funkcionalitātes produktus. Plašāku informāciju par produktu klāstu iespējams atrast mājaslapā.
Papildu iedvesma
Projekts sadarbībā ar:
SATURS
AXOR
REDAKTORS
Kristīne Melne
DIZAINS
Ralfs Eglītis
IZSTRĀDE
Krišjānis Bušs
PROJEKTU VADĪBA
Ēriks Radželis
MEDIJU KOMUNIKĀCIJAS EKSPERTS
Laura Šteinberga