Foto: Publicitātes foto

Ikkatrs ir dzirdējis anekdoti par jauno krievu, kurš pērk jaunu "Mercedes-Benz", tiklīdz iepriekšējam ir pilns pelnu trauks. Līdzīgi rīkojies "Brabus", kurš savam pērnajā rudenī prezentētajam "iBusiness" limuzīnam, kas ir pārpildīts ar "Apple" tehnoloģijām, izstrādājis jaunu versiju "2.0", tiklīdz klajā nāca "iPad" planšetdatora jaunā, otrā versija.

Uz "Mercedes-Benz S600L" bāzes izstrādātais "Brabus iBusiness 2.0" iepriekšējās versijas 750 zirgspēku vietā tagad attīsta 800 zirgspēku, bet šī V12 biturbo griezes moments ierobežots pie 1100 Nm atzīmes. Tas ļauj "Brabus" limuzīnam līdz 100 km/h paātrināties 3,9 sekundēs un maksimāli sasniegt 350 km/h.

Tomēr no citiem jaudīgajiem luksusa limuzīniem "Brabus iBusiness 2.0" atšķiras ar plašu "Apple" tehnoloģiju piedāvājumu tā aizmugurējiem pasažieriem. Tiem pieejams jaunais "iPad 2" planšetdators ar "Bluetooth" saskarnes klaviatūrām, "Mac Mini" dators ar 15,2 collu ekrānu pie griestiem, savukārt 64 GB ietilpības "iPod" mūzikas atskaņotājs ir savienots ar limuzīna kopējo multimediju sistēmu.

"iBusiness 2.0" pakotni "Brabus" piedāvā uzstādīt jebkurai "Mercedes-Benz" S-klases modifikācijai, pat vislētākajai "S350". Tomēr 800 zirgspēku jaudu iespējams nodrošināt tikai "S600" un "S65 AMG" versijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!