Foto: F64

Pēc dziedātājas Niloo (attēlā) visai pretrunīgi vērtētās uzvaras konkursā Jaunais vilnis 2012, pēc kuras paziņošanas publika zālē sāka viņu izsvilpt, Krievijas žurnālisti bija nolēmuši painteresēties, ar ko gan nodarbojas Niloo vecāki.

Viņi drīz vien noskaidrojuši, ka meitene, kuras īstais vārds ir Nilufara Rasulmuhamedova, ir Krievijā visai ietekmīga cilvēka meita. Niloo tēvs ir Elmurods Abdurahima dēls Rasulmuhamedovs, kurš šobrīd ieņem Viskrievijas dabas aizsardzības biedrības prezidenta amatu un, protams, ir Putina vadītās partijas Единая Россия biedrs.

Iepriekš Rasulmuhamedovs bijis kompānijas Strike Consulting viceprezidents, kompānijas Евразхолдинг prezidenta padomnieks, akciju sabiedrības Западно-Сибирский металлургический комбинат informācijas tehnoloģiju direktors un darbojies citās firmās.

Tāpat Rasulmuhamedovs savulaik dibinājis loteriju impēriju Русское лото, kā arī bijis Loterijas nozares operatoru un organizatoru savienības prezidents, tieši šajā laikā gūstot vislielākos ienākumus.

Tāpat vērīgie krievu mediji atgādina par faktu, ka konkursa Голос Країни kuratore šogad bija dziedātāja Valērija, un tā laikā Niloo vairakkārt runājusi ar Valērijas vīru - mūzikas producentu Josifu Prigožinu.

Jau vēstīts, ka pēc pirmās konkursa Jaunais vilnis dienas Niloo bija septītajā vietā, pēc otrās - piektajā, bet noslēgumā, kad žūrija balsoja aizklāti, Niloo visai negaidīti ieņēma pirmo vietu.

Otrajā vietā palika itālis Kostanco del Pinto, trešajā - Marija Jaremčuka no Ukrainas, bet vokāli instrumentālais ansamblis Framest no Latvijas ierindojās ceturtajā vietā, paliekot bez balvām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!