Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" noslēdzis līgumu ar centra uzbrucēju Vitāliju Pavlovu, kurš pirmss sezonas kandidēja uz vietu vienībā, vēsta "Dinamo" mājaslapa internetā.

23 gadus vecais centra uzbrucējs Pavlovs pirmssezonas treniņnometni aizvadīja kopā ar "Dinamo", bet šīs sezonas pirmo pusi aizvadīja Somijas otrās spēcīgākas līgas "Jokipojat". Rīgas klubā Pavlovs spēlēs ar 43. numuru un komandai viņš pievienosies Magņitogorskā, kur komanda turpinās savu sezonas garāko izbraukuma spēļu sēriju.

Šajā sezonā Vitālijs Pavlovs piedalījies 22 spēlēs, kurās guva astoņus vārtus un atdeva 10 rezultatīvas piespēles, vidēji laukumā pavadot 19:21 minūtes.

Augumā raženais (augums – 195 cm, svars – 98 kg) centra uzbrucējs Vitālijs Pavlovs dzimis 1989. gada 17. jūnijā, Rīgā. Savu hokejista karjeru viņš sāka spēlējot Latvijas virslīgas čempionātā Oļega Znaroka vadītajā LSPA/RĪGA komandā, kā arī vienu sezonu nospēlēja Daugavpilī DHK LATGALE sastāvā. 2009. gada vasarā viņš pievienojās SK LIEPĀJAS METALURGS, un šajā komandā aizvadīja divas sezonas, spēlējot Baltkrievijas un Latvijas čempionātos. Pirms iepriekšējās sezonas Vitālijs Pavlovs pirmo reizi devās leģionāra gaitās, papildinot Kazahstānas kluba Atyrau BEIBARYS sastāvu, un kopā ar šo komandu izcīnīja Kazahstānas čempiona titulu. Vitālijs Pavlovs Latvijas U18 un U20 izlašu sastāvos ir spēlējis pasaules U18 un U20 čempionātos, bet Latvijas pieaugušo izlases sastāvā pagaidām piedalījies tikai pārbaudes spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!