Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka, dzīvojot saskaņā ar Mēness ciklu, mūsu ikdiena vedas vieglāk un paši jūtamies labāk. Šai sakarā piedāvājam bloga tava-pasaule.lv ieteikumus, ko vērts ņemt vērā augoša Mēness laikā, lai darbi ritētu raitāk, ieceres izdotos realizēt un veselību - sakārtot.

Kad Mēness sirpis izaudzis tiktāl, ka veido pusi no Mēness diska, iestājas otrā Mēness fāze – augošs Mēness, kas turpinās līdz pilnmēnesim. Šai laika periodā vairojas enerģija un dzīvības spēki.

Mēs kļūstam spēcīgāki, aktīvāki, emocionālāki un vairāk spējīgi aizraut citus ar savām idejām.

Augoša Mēness laikā cilvēki ir arī emocionāli visjūtīgākie un visatsaucīgākie, pastiprinās intuīcija, pieaug pozitīvās emocijas. Šai laikā pienākas ne tikai plānot pašu galveno, bet arī sākt aktīvi rīkoties. Tieši šajā laikā mums ir pastiprināta iespēja daudz ko sasniegt un realizēt.

Augoša Mēness laikā teicami padodas sarunas ar priekšniecību (var lūgt algas pielikumu vai aktualizēt citus svarīgus jautājumus), veiksmīgi noris darījumi valsts iestādēs un arī pārrunas pa telefonu.

Tāpat šis laika periods ir labvēlīgs dažādu ārstniecisko un kosmetoloģisko kursu uzsākšanai. Labi padosies jebkuras darbības, kas ir vērstas uz organisma atveseļošanu. Maksimālu efektu sniegs ādu, matus un nagus barojošas un nostiprinošas procedūras.

Savukārt, ja ir uzsākt fizisko vingrojumu vai nodarbību kurss, var nedaudz līdz pilnmēnesim samazināt to fizisko slodzi.

Augoša Mēness periodu var salīdzināt ar jaunības laiku, kad cilvēks ir uzkrājis tik daudz spēka un enerģijas, ka ir gatavs aktīvai rīcībai, pieaug optimisms un vēlme darboties, piepildīt savus sapņus un realizēt ieceres.

Otrā Mēness fāze noslēdzas pilnmēness laikā. Jo tuvāk tas nāk, jo vairāk neiztērētā un uzkrātā enerģija pārvēršas uzbudinājumā un sasprindzinājumā. Tāpēc, tuvojoties šī perioda noslēgumam, jākļūst piesardzīgākiem savstarpējās attiecībās un ikdienā, kā arī jānoskaņojas uz mierīgumu un līdzsvarotību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!