Foto: McLaren

"McLaren Group" vadītājs Rons Deniss ir vīlies tajā, kā notiek darbs un dialogi starp komandām F-1 stratēģiskajā grupā, vēsta ārzemju mediji.

"Es esmu šokā par to, cik bezceremoniāli notiek sarunas F-1 stratēģiskajā grupā, īpaši ņemot vērā to, kur mēs gatavojamies investēt līdzekļus," Denisu citē portāls "Pitpass". "Tāpēc ļoti kaitina tas, kad šī komiteja lemj, kas man drīkst piederēt un kas nē,  jo tas ietekmē manas iespējas izmantot kompānijas līdzekļus komandas konkurētspējas uzlabošanai. Turklāt to, kā likums, atbalsta mazturīgie. Kas atkal kaitina."

Deniss atsaucas uz "Force India" komandas priekšlikumu atteikties no aerodinamisko jeb vēja tuneļu izmantošanas, kamēr "McLaren" gatavojas ieguldīt vairāk kā 30 miljonus mārciņu jaunā tunelī.

"Es personiski esmu bijis iesaistīts 17 F-1 čempionātos un, jādomā, zinu, kā man jāstrādā," niknojas Deniss. "Bet kad tu piedalies stratēģiskās grupas sēdēs, no dažu komandu puses ir jūtams fenomenāls pieredzes trūkums. Viņi piedāvā lietas, kas jau ne vienu reizi vien tikušas ieviestas un pēc tam atzītas par nelietderīgām."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!