Pēdējā oktobra nedēļa piedāvā varen plašu un daudzveidīgu pasākumu klāstu – no čampi un sambahanas masāžām līdz biodejai un gongiem, no konferences cikla "Dialogs ar sevi" līdz Ošo meditāciju un dejas festivālam. Vēl arī dažādi semināri, praktiskās nodarbības, "Helsus" izziņas brauciens un veselības atjaunošanas kursi pēc slavenās Norbekova metodes...

Uz visiem pasākumiem diemžēl paspēt nav iespējams, tāpēc izpēti, kas vairāk iet pie sirds, un pastāsti arī domubiedriem.

Ja tu rīko ezotēriskas ievirzes apmācības, seminārus, pasākumus, laikus uzraksti par to mums – iespējams, tieši tavs pasākums tiks iekļauts mūsu iknedēļas kalendārā!

Gongu meditācija – pelde gongu skaņās


Foto: Shutterstock

Otrdien, 25.10., plkst.18:15–19:45

Tallinas ielā 94 Rīgā

Meditāciju vada gonga meistare Izabella Reuta

Gongu un Tibetas dziedošo trauku skaņas liek rezonēt cilvēka organisma šūnām, tās uzskaņo cilvēku, saskaņojot to ar dzīves harmoniju – gan zemes, gan kosmisko. Šis skanējums mums atgādina skaņas, kuras uztvērām, atrodoties mātes klēpī. Jo tuvāk esam harmonijai, jo tajās ir vairāk burvības; jo tālāk – jo skanējums ir mums nesaprotamāks un neparastāks. Skanējuma uztvere ir atkarīga no mūsu pašu pieaugušās personības ierobežotības, no tā, cik ļoti organisms ir piesārņots. Cilvēki zemapziņā to jūt un tādēļ tiecas pēc šādas meditācijas.

Gongi un skanošie trauki ar savu skanējumu noārda pagātnes aizvainojumu, kļūdu, baiļu un kompleksu radītos aizsprostojumus. Tie attīra asinis un limfu, atjauno kaulu audus, noņem spriedzi, izved no depresijas un piepilda cilvēku ar enerģiju, atgriežot viņu aktīvā dzīvē.

Meditācijas vadītājai gonga meistarei Izabellai Reutai ir pieredze darbā ar insulta slimniekiem, kuriem tikai rezonanses skaņas ir palīdzējušas atjaunot runas spējas. Trauku skaņas palīdz arī hiperaktīviem bērniem – tie kļūst mierīgāki un uzlabojas viņu koncentrēšanās spējas. Cilvēkiem, kam tiek veikta kontakta masāža ar Tibetas dziedošajiem kausiem, daudz ātrāk saaug dažādas sarežģītības pakāpes kaulu lūzumi un viņus arī nemoka fantoma sāpes.

Līdzi jāņem sava siltā sedziņa un paklājiņš, uz kura gulēt, ja vajag – arī spilvens. Iepriekš piesakoties, var rezervēt uz vietas esošos jogas paklājiņus.

Pieteikties meditācijai var, aizpildot anketu

Daudzpusīgā cilvēka attīstība – bezmaksas ievadnodarbība



Otrdien, 25.10., plkst.18:30–19:10

Biznesa augstskolā "Turība" Graudu ielā 68 Rīgā

Seminārus vada Jānis Roze, Dr.psych. pretendents, pasniedzējs ("Turība", RISEBA) un biznesa semināru vadītājs

Pašattīstība – joga, meditācijas utt. sabiedrībā iekaro popularitāti – visiem gribas būt enerģiskiem, veiksmīgiem un veseliem. Daži nodarbojas ik pa laikam, citi – regulāri, bet bieži, neskatoties uz intensitāti un piepūli, rezultāti izpaliek. Balstoties uz šķēršļu analīzi, izveidota programma, kurā jogas, meditācijas un citi pašattīstības virzienu vingrinājumi ir papildināti ar psiholoģijas skaidrojumiem un vingrinājumiem. Veicot vingrinājumus, ir svarīgi saprast to būtību fizioloģijas un psiholoģijas līmenī, kas nozīmīgi ceļ to efektivitāti.

Programma ir sadalīta 10 semināros, atbilstoši noteiktām tēmām.

Uz ievadnodarbību atnākušie tiks īsi iepazīstināti ar desmit semināriem – ieguvumiem, ko tie sniedz, uzsvariem utt., un saņems atbildes uz jautājumiem. 


Semināru tēmas:

• Līdzsvarota un dinamiska cilvēka attīstība
• Stress cilvēka dzīvē: cēloņi, negatīvās sekas un tā vadība
• Emocionālais intelekts stresa vadībā un pašattīstībā
• Apzinātie sapņi – skaidrojums, treniņš, pielietošana
• Enerģijas uzkrāšanas paņēmieni veselīgai un aktīvai dzīvei
• Pašregulācija – mērķu sasniegšanai un pašattīstībai
• Sava īstenā "Es" meklējumi
• Savu talantu un spēju noteikšana un pielietojums
• Savu talantu realizācija sociālajā sfērā

Čampi masāžas apmācība

Foto: Shutterstock

Otrdien, 25.10., plkst.15:00–18:00
Čaka ielā 109 Rīgā
Apmācību vada Tamāra Rimša

Čampi ir galvas un ķermeņa augšdaļas masāža ar dabīgajām aromātiskajām eļļām – antidepresants, kas uzlabo atmiņu, koncentrācijas un prāta spējas.

Čampi masāža ilgst 40 līdz 50 minūtes un:

• ir lielisks antidepresants,
• līdzsvaro piecus pamatelementus un sakārto došas,
• uzlabo koncentrācijas spējas, atmiņu un prāta spējas, tādēļ ieteicama intensīva garīgā darba veicējiem,
• attīsta parapsiholoģiskās spējas,
• izvada no organisma toksīnus, uzlabo gremošanas sistēmas darbību.

Apmācības kurss ilgs sešas nedēļas. Apgūstot Čampi masāžu, tu:
• iegūsi zināšanas par dabīgajām aromātiskajām eļļām un to pielietošanu atkarībā no cilvēka fiziskā ķermeņa konstitūcijas,
• iemācīsies iedarboties uz enerģētiski aktīvajiem ķermeņa punktiem un caur tiem – uz iekšējiem orgāniem,
• Iemācīsies uzkrāt enerģiju un nodot to pacientam.

Pēc apmācības tiek izdots Latvijas Republikas biedrības "Holistiskās medicīnas un naturopātijas asociācijas" sertifikāts, kas dod iespēju strādāt SPA salonos.

Pasniedzējai Tamāra Rimšai ir 12 gadu pieredze. Apmācībai var pieteikties, piezvanot pa tālruni 29493710.

Biodanza (biodejas) nodarbība



Trešdien, 26.10., plkst.19:15–21:15

"Baltajā pirtī" Tallinas ielā 71 Rīgā

Apmācību vada Anete un Diāna

Biodejas nodarbībās caur deju iespējams atbrīvoties no sev nevajadzīgi uzliktajiem ierobežojumiem un dzīves smaguma ritmiem, izplest savu iespēju spārnus un savienoties ar tām vibrācijām, kas palielina mūsos spēku, prieku, mieru un veselīgu harmoniju.

Vēl pēdējā oktobra nedēļā iespējams apmeklēt atvērto nodarbību.

Pieteikties nodarbībai var, rakstot biodejas@gmail.com vai zvanot pa tālruni 29168546, 26408889.

Laimīgiem bērniem ir nepieciešami laimīgi vecāki



Ceturtdien, 27.10., plkst.18:00–19:30

"Helsus" telpā Lāčplēša ielā 35, jumta stāvā, Rīgā

Lektore Vineta Grīvza, psiholoģe (Mg.psych.), pozitīvās psihoterapijas speciāliste, Veselīgas izglītības centra domubiedre

Neviens cilvēkus nemāca būt par vecākiem. Ko nozīmē būt labam vecākam? Kā ir ar tām ikdienas situācijām, kad darbs dzen darbu un ikdienā iezogas steiga, spriedze, stress un tā rezultātā rodas nesaskaņas? Vai protam atrast pareizos vārdus, saprast savas un otras personas situācijā iesaistītās izjūtas, emocijas, vajadzības? Kā risināt konfliktu situācijas, nevainojot otru vai sevi? Radot kvalitatīvu klātbūtni, piepildītu ar savstarpēju cieņu, un vēlmi cienošā veidā saprast abu pušu vajadzības un to, ka abu pušu vajadzību piepildīšana ir savstarpēji atkarīgas, iepriekš šķietami neatrisināmi konflikti apbrīnojamā veidā tiek viegli atrisināti. Un tam ir nepieciešama cita veida enerģija un attiecības.

Šajā lekcijā būs praktiska saruna par ģimeni, attiecībām, savstarpēju saskarsmi un apzinātību par to, kādu "spēli" spēlējam savās attiecībās. Sarunā tiks skarti gan teorētiskie, gan praktiskie cieņpilnas komunikācijas aspekti.

Vairāk informācijas šeit.

Aromātu pēcpusdiena

Foto: Shutterstock

Ceturtdien, 27.10., plkst.16:00–19:00
"AMANéSPA" Jāņa ielā 12 Rīgā
Pasākumu vada aromterapeite Inga Nemše

Aromaterapija ir sena zinātne, kas jau gadu tūkstošiem ilgi glabā senus skaistuma un veselības noslēpumus. "Aromaesence" aromterapeite Inga Nemše sniegs ieskatu aizraujošajā aromātu pasaulē.

Tev būs iespēja iepazīties ar viņas radītajiem dabīgās kosmētikas produktiem, kas pagatavoti pēc īpašām receptēm un ir ļoti piemēroti rudens sezonai. Varēsi izmēģināt, izzināt un iegādāties produktus līdzņemšanai.

Vairāk informācijas šeit.

Iniciācija un attīstība



Ceturtdien, 27.10., plkst.18:00–21:00

Radošās iniciatīvas un garīgās izaugsmes centrā "
Mansards
" Alberta ielā 11 Rīgā

Lasa psihoterapeits Viesturs Rudzītis

Atkarības procesu pārslēgšanos uz attīstību iezīmē tas, ko daži autori dēvē par iniciāciju. Tomēr šī pārslēgšanās nenotiek pati par sevi un mēdz iestrēgt – tas izpaužas kā alkoholisms, azartspēļu vai darba atkarība, tā sauktā atkarīgā ģimene un citi izplatīti atkarības fenomeni.

Zemapziņas potenciāla izmantošana ar pilnu jaudu



Ceturtdien, 27.10., plkst.18:30–21:00

Biznesa augstskolā "Turība" Graudu ielā 68 Rīgā

Semināru vada Jānis Roze, Dr.psych. pretendents, pasniedzējs (Turība, RISEBA) un biznesa semināru vadītājs

Daudzi ir dzirdējuši par zemapziņas potenciālu – spēju sasniegt neiespējamos mērķus, rast atbildes uz sarežģītajiem jautājumiem utt. Izmantojot zemapziņu, mērķis tiek sasniegts it kā pats no sevis. Ir zināms, ka daudzi atklājumi ir veikti, pateicoties zemapziņas spēkam, piemēram, pusmiega vai miega stāvoklī (piem., Mendeļejeva tabula, šujmašīnas adata, utt.).

Pateicoties tam, ka psiholoģijas zinātne iesaistījās zemapziņas fenomena izpētē, skaidrāka kļuva zemapziņas saistība ar domāšanu, smadzeņu darbību. Tas deva ne tikai izpratni par fenomenālām cilvēka spējām, bet arī palīdzēja precīzi izstrādāt metodes zemapziņas potenciāla izmantošanai.

Cilvēki, kuri ieklausās savā zemapziņā un attīsta šo spēju, var:
• elastīgāk un stratēģiskāk reaģēt uz dzīves izaicinājumiem;
• veiksmīgāk veidot karjeru un biznesu;
• ir intuitīvāki attiecībā uz cilvēkiem un notikumiem;
• saskanīgāk dzīvot ar savu iekšējo pasauli;
• ir atvērtāki jaunajam.

Programmā:
• Zemapziņas zinātniskais skaidrojums, pētījumi, kas apstiprina zemapziņas potenciālu.
• Zemapziņas potenciāls un tā ierobežojumi.
• Zemapziņas attīrīšana no negatīvajiem pārdzīvojumiem un bailēm.
• Noteikumi, kas jāievēro zemapziņas potenciāla izmantošanai.
• Mērķu sasniegšana, iesaistot zemapziņas potenciālu.
• Atbildes rašana uz svarīgajiem jautājumiem, izmantojot zemapziņu.
• Zemapziņas iesaistīšana, veicot izgudrojumus.

Vairāk informācijas šeit.

Sambahana, ajūrvēdas masāžas apmācība


Foto: Shutterstock

Mācības norisināsies trīs dienas – 27., 28., 29.oktobrī, plkst.10:00–16:00

Masāžu centrā "Samana" Merķeļa ielā 11 Rīgā

Pasniedzēja Iveta Orbidāne

Sambahana ir ajūrvēdas masāža, ko veic divi masāžas meistari vienlaikus, aptverot visu ķermeni. Tās laikā ķermenis ar siltām eļļām tiek masēts pa vitālajām dzīvības līnijām un marmas punktiem. Masāža iedarbojas gan uz fizisko, gan ēterisko, emocionālo un mentālo ķermeni. Tā rezultātā tiek "sakārtoti" un atjaunoti smalkie cilvēka līmeņi, kuru disharmonija ir pamatā garīgam nogurumam, kas, savukārt, izraisa fizisko nogurumu un saslimšanas.

Sambahana noder, lai:
• līdzsvarotu organismu un piepildītu to ar enerģiju,
• mazinātu fizisko un garīgo saspringumu,
• uzlabotu asinsrites un limfātiskās sistēmas cirkulāciju,
• apgādātu audus ar skābekli,
• izvadītu toksīnus un sāļus un attīrītu zarnu traktu,
• veicinātu seksuālo aktivitāti,
• uzlabotu atmiņu un koncentrēšanās spējas, miegu un imunitāti.

Pieteikties apmācībām var pa tālruni 26134911 vai rakstot uz e-pastu info@samana.lv.

Ošo festivāls – meditācijas, mūzika, dejas

Foto: Publicitātes foto

28.10–30.10.
"Dance & Meditation" centrā Cēsu ielā 8, Rīgā

Pirmo reizi Baltijā tiek organizēts festivāls veltīts Ošo meditācijām, terapijām, mūzikai un praksēm. Telpa, kur tiekas seni un jauni draugi, dejā, mūzikā, priekā! Festivālā viesosies mūziķi, pasniedzēji, praktizējošie un visi, kas vienkārši vēlas izmēģināt, kas tas ir – meditācija.

Programmā paredzētas Ošo aktīvās meditācijas – Dinamiskā meditācija, Kundalini, Nadabrama, Nataradž, Bez-dimensijām, Vipassana, Smejošo Bungu meditācija, terapijas un meditatīvās terapijas, tantra un tantriskās pulsācijas, transs, vakara tikšanās ar Ošo videolekciju, Ošo spontānā māksla un dejas dzīvās mūzikas pavadījumā.

Plašāka informācija par festivāla norisēm šeit.

Seminārs 'Sievišķais vilnis'



Ceturtdien un piektdien, 28.–29.10., plkst.18:00

Tālākās energoinformatīvās attīstības skolā
Rīgā, Strēlnieku ielā 2

Semināru vada
Tamāra Kudrjavceva

Sieviete, kura izmanto sievišķās mērķu sasniegšanas tehnikas, viegli realizējas pati un palīdz realizēties savai apkārtnei, vīrietim, bērnam. Divu dienu seminārā tiks aplūkotas šīs (un daudzas citas) tēmas:
• sievietes un vīrieša attiecību līdzsvars pārī,
• pāru mijiedarbības jēdzieniskā būtība,
• prasme dzīvot sievišķajā vibrācijā, prasme piedāvāt telpu (metaforisko dzemdi) vēlamajiem notikumiem un prasme novērst nevēlamus notikumus,
• kā saprast savu iekšēju vīrieti, prast ar viņu vienoties,
• prasme redzēt otra cilvēka (mīļotā, bērnu u.c.) spēku un atklāt to,
• prasme nolasīt otra cilvēka emocionālo stāvokli, no negatīva emocionālā stāvokļa ievest komfortā,
• prasme pareizi uztraukties par citu, stiprinot šo cilvēku, nevis, sasienot viņam rokas un kājas,
• prasme uzpildīt savu vīrieti ar sava viļņa vibrācijām, kas vīrietim dod seksuālo un psihisko veselību.

10 dienu veselības atjaunošanas kursi pēc Norbekova metodes

Foto: Publicitātes foto

No 28.10 līdz 6.11., plkst.17:30–21:30
Jogas centrā "Daya joga" Stabu ielā 51/2 Rīgā
Kursus vadīs sertificēta Norbekova programmu pasniedzēja, psiholoģe Svetlana Sapožņikova (Maskava)

Mūsu organisms ir pārsteidzošs – tajā ir slēptie pašregulācijas mehānismi, spēja atjaunoties, pašam izveseļoties. Šie resursi mūsos ir, tikai – iemiguši. Bet tos var (un vajag!) pamodināt. Mācību organizētāji sola, ka pēc kursu beigšanas tu spēsi:
• patstāvīgi atjaunot fizisko un emocionālo veselību,
• paaugstināt imūnās un citu organisma sistēmu spēku,
• paātrināt audu reģenerāciju un veicināt jauneklīgumu,
• uzlabot pašsajūtu, emocionālo stāvokli, paaugstināt kopējo tonusu un darba spējas,
• sasniegt un noturēt iegūtos rezultātus,
• ieraudzīt galvenos slimību iemeslus,
• pārvarēt bailes slimību un šķietami nerisināmu uzdevumu priekšā,
• pareizi uztvert apkārtējo pasauli.

Programmā ir teorētiskās un praktiskās nodarbības:
• par veselības atjaunošanas sistēmu, kurā apvienotas Austrumu un Rietumu zināšanas;
• raksturs un slimība – slimību iemesli;
• kā organismā savstarpēji saistītas domas, emocijas un fiziskais ķermenis;
• vingrinājumu (pret osteohondrozi, starpskriemeļu trūci, skoliozi, artrozi utt.);
• ginekoloģiskā pašmasāža (tā notiek ar vizualizācijas un ķermeņa sajūtu vadīšanas palīdzību), kas uzlabo asinsriti iegurņa apvidū, novērš tādas slimības kā mioma, mastopātija, endometrioze, erozija, cistīts u.c., normalizē menstruālo ciklu un reproduktīvo funkciju, atjauno maksts muskuļu tonusu;
• uroloģiskā automasāža (ar vizualizāijas un ķermeņa sajūtu vadīšanu) palīdz novērst tādas slimības kā prostatīts, prostatas adenoma, sēklinieku iekaisums, uzlabo intīmo dzīvi, atjauno reproduktīvo funkciju, normalizē hormonālo sistēmu, atjauno prostatas muskuļu tonusu, normalizē hormonu izstrādi;
• 10 veselības atjaunošanas veidi (patentēta programma);
• vingrinājumi acīm (redzes atjaunošanai un acu veselībai);
• vingrojumi asinsritei (atjauno sirds un asinsvadu sistēmu, normalizē asinsspiedienu, uzlabo asins cirkulāciju, novērš vēnu varikozi, hemodoroīdus);
• ideomotorā masāža – prakse, kas aktivizē kapilārus, asinsvadus un nervu galus;
• kopējās un individuālās rekomendācijas darbam mājās.

Kursi notiks krievu valodā.

Rudens izziņas brauciens pie meistariem Latvijā


Sestdien, 29.10., plkst.9:00–19:00

Izbraukšanas vieta – DUS "Neste – Dzirnavu" Dzirnavu un Satekles ielas krustojumā Rīgā

Šoreiz maršruts vedīs caur Kalnciemu, Jelgavu un Olaini. Brauciena laikā brauciena dalībnieki viesosies pie Māra Žundas, lai mācītos rūdīt sevi pret ikdienas radītajiem stresiem ar Wim Hof metodi, apciemos "Miesai un garam" pirtniekus, kuri skaidros, kā padarīt ikkatru pirts apmeklējumu pilnīgu, un pagatavotu paši savus augu skrubjus, kā arī uzzinās par latviešu valodas un Sanskrita kopīgu izcelsmi un līdzību.

Vietu skaits ierobežots, pieteikšanās jau beigusies, bet varbūt tev paveiksies?

Konferences cikls 'Dialogs ar sevi'. Tēma – dzīves aicinājums un uzdevums

Sestdien, 29.10., plkst.9:00–19:00
"Albert Hotel" Dzirnavu ielā 33 Rīgā

Konferences mērķis ir palīdzēt cilvēkiem sevi saprast un sākt darīt to, kas sniedz baudu un prieku! Palīdzēt ieraudzīt, sajust, saprast savu dzīves aicinājumu un šīs dzīves uzdevumus.

Savā pieredzē un metodēs dalīsies lektori Santa Pīlāce (krāsu terapija), Gunta Dauģe (maiju astroloģija), Māris Belte (fenotipoloģija), Maija Irbīte (hiroloģija), Maira Gūtmane (Džo Dispenzas metode), Dita Blūma-Balinska (numeroloģija), Inga Ružicka (likteņa matrica), Gints Barkovskis (ceļojums pie sevis okeānā 142 dienas) un Matīss Barkovskis (čenelings).

Daļa ziedojumi tiks novirzīta labdarības projektam "Sajūta pietura", atbalstot biedrības "Eurika" radītu projektu sociālā riska ģimenēm un veicinot šo ģimeņu integrāciju.

Vairāk informācijas šeit.

Sevis izzināšana – ievada daļa

Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 29.10., plkst.18:00–21:00
Lāčplēša iela 35 Rīgā
Vada Margarita, projekta "Zeme" veidotāja

Ar ko labāk sākt sevis izzināšanu? Margaritas skatījumā – ar galveno mūsu būtnes daļu iepazīšanu, ar sapratni un sajušanu, kā tās atšķiras, kādi ir iemesli cīņai, nesaskaņām un kariem starp tām (piemēram, prāts pret sirdi, gars pret dvēseli utt.). Saprast, sajust, kāpēc tad, kad uzdodam sev jautājumu, saņemam dažādas atbildes, turklāt vēl dažādās balsīs?

Seminārā tiks izzināts, kāda būtne (cilvēks) mēs patiesi esam, kādai tai jābūt un kāda tā ir šobrīd, kādas svešas daļas atrodas mūsu būtnē un kā tās ietekmē mūsu dzīvi, uztveri, izvēles.

Praktiskajās nodarbībās tiks apgūta spēja sajust atšķirību starp savām daļām (piemēram, sirdi, prātu, dvēseli) un svešām, pārskatīti iemesli formas un blīvuma izmaiņām un kā mākslīga formas uzturēšana ietekmē enerģētiskās struktūras un cilvēka dzīvi. Nedaudz tiks skarts jautājums par būtnes ne-zemes struktūrām.

Seminārs notiks krievu valodā.

Pierakstīties uz semināru var pa tālruni 29743028 (Marina) vai rakstot uz e-pastu marinavaltenberga@gmail.com.

Trīs atslēgas problēmu risināšanai

Svētdien, 30.10., plkst.9:30–18:00
"Labo sajūtu laboratorijā" Brīvības gatvē 214b-504 Rīgā
Vada holistiskā terapeite Kerla Toama (Izraēla). Seminārs notiks krievu valodā

Metode "Trīs atslēgas" darbojas ar trim labas veselības aspektiem: veselīgu domāšanu, veselīgu ēšanu, veselu mugurkaulu. Šie aspekti visiem ir ļoti labi zināmi, un ir neskaitāmi to īstenošanas veidi, taču šajā seminārā Kerla Toama sniegs zināšanas par kādu gan fiziski, gan garīgi vienkāršu metodi, kas viņai, kā cilvēkam ar invaliditātes statusu, palīdzēja sasniegt fizisko veselību un garīgo harmoniju.
Kerlas Toamas mērķis ir palīdzēt cilvēkiem saprast, kāpēc un kā tiek "nopelnītas" slimības un kā tās izārstēt ar vienkāršu metožu palīdzību.

Vairāk informācijas šeit.

Nenokavē pieteikties uz Sienas semināriem!

Foto: Publicitātes foto

Ir sācies pieraksts uz reinkarnacionikas terapeites Sienas, kura Rīgā viesojas pirmoreiz, neirografikas pamatalgoritma meistarklasi, kas notiks 4.11., un semināru–aktivāciju "Iepriekšējās dzīves. Pasauļu krustojums", kas noritēs 5. un 6.11. Rīgā.

Mācību specifiskā rakstura dēļ grupas ir mazas, vietu skaits ierobežots, tāpēc, ja tevi uzrunāja šis raksts, neatliec pieteikšanos uz pēdējo dienu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!