Kāds amerikāņu vlogeris publicējis video, kurā iemūžinājis, kā nodeg viņa sportiskais automobilis "Chevrolet Corvette" līdz ierodas ugunsdzēsēji. Aizdegšanās iemesls pagaidām netiek atklāts, tomēr video autors norāda, ka knapi paspējis izkāpt no spēkrata, kad to jau bija pārņēmušas liesmas.

Sadegušais automobilis ir 2014. gada izlaiduma "Chevrolet Corvette". Ņemot vērā, ka automobilis deg atklātām liesmā, ierodoties ugunsdzēsējiem, spēkrats jau bija nodedzis tiktāl, ka tas vairs nav atjaunojams.

Kad ugunsdzēsēji bija apslāpējuši liesmas, no sportiskā automobiļa bija palikusi vairs tikai virsbūves priekšējā daļa un motors. Atlikušos izdedžus no ceļa uz treilera sameta jau ar lāpstu.

Šis gan nav visdārgākais paša iemūžinātais personīgā auto nodegšanas gadījums. Gada sākumā "YouTube" blogeris Salomondrins publicējis video, kurā nofilmējis, kā nodeg viņa personīgais aptuveni miljonu eiro vērtais superauto "McLaren Senna". Blogeris kļuva par pirmo šī superauto modeļa īpašnieku un paspēja ar to nobraukt vien 11 dienas un 643 kilometrus, kad tas nodega līdz pelnu čupai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!