Foto: F64

Svētdienas, 6. oktobra, vakarā tika aizvadīts šova "X Faktors" noslēdzošais atlases raidījums, un tajā ar vienu no spilgtākajiem, bet tajā pašā laikā arī vispretrunīgāk vērtētajiem priekšnesumiem pārsteidza projekta pirmajā sezonā iepazītā Margarita no Latgales.

Žiperīgā piecu bērnu mamma joprojām rosās pa laukiem un remontē traktorus, savukārt dziedāšana vienmēr bijusi viņas sirdslieta.

Šoreiz Margarita uz skatuves sarīkoja īstu ļembastu. Viņa izpildīja grupas "Rammstein" hitu "Du Hast" un burtiski pierībināja Rīgas kinostudiju.

Jau pirmajās dziesmas taktīs žūrijas pārstāvji Intars Busulis un Reinis Sējāns pielēca kājās, lai mestos dejā, bet priekšnesuma izskaņā abi pie skatuves jau bija sasaukuši skatītāju pūli, kas trakoja mūzikas pavadījumā.

Reinis pēc priekšnesuma izskanēšanas nekautrējās paziņot, ka Magarita esot sarīkojusi labāko ballīti "X Faktora" vēsturē, un, lai gan "dīvāna eksperti" soctīklos viņas priekšnesumu vērtēja ļoti pretrunīgi, dāmai tomēr izdevās iegūt ceļazīmi uz nākamo kārtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!