Foto: Privātais ahīvs
Par Sibīrijas brīnumu dēvētā folka un etnoroka dziedātāja Pelageja oficiāli šķiras no Krievijas hokeja izlases spēlētāja Ivana Teļegina.

Maskavas CSKA spēlētāja Ivana Teļegina un slavenās dziedātājas laulībai pēc vairāku gadu skandāliem nu ir likts punkts, vēsta Krievijas tablodīdi.

33 gadus vecā Pelageja 26. maijā iesniegusi šķiršanās dokumentus. Pāris nedzīvojot kopā jau ilgāk nekā gadu. Dziedātāja ar sportistu mija gredzenus 2016. gadā tūlīt pēc PČ hokejā.

Jau pirms vairākiem gadiem mediji vēstīja, ka Teļegins savu sievu vairākkārt krāpis, taču viņš neuzticību vienmēr noliedzis. Pērn hokejists publiski parādījās kopā ar kādu Krievijas uzņēmēju, ar kuru arī sāka kopdzīvi. 2019. gada decembrī Pelageja sociālajos tīklos pavēstīja, ka ir nobriedusi šķirties.

Tā kā pārim ir trīs gadus veca meitiņa Taisija, advokātiem nāksies vienoties par īpašumu sadali un uzturlīdzekļu apmēru bērnam.

View this post on Instagram

Друзья, так как по сети пошли вбросы, о том что «кто-то что-то видел» и т. д. по просьбе Поли делаем ЗДЕСЬ для вас заявление: «Да, мы все-таки решили расставаться. Все у всех случается, все мы делаем ошибки... О трех годах семейной жизни не жалею нисколько. Но на этом наша история закончилась. Хочется верить, что у нас получится сохранить уважение друг к другу и желание быть хорошими родителями для Таси. Несмотря на то что любой развод — малоприятный процесс, мы сохраняем лояльность и надеемся, что сможем решить все вопросы интеллигентно, достойно и как положено. Верю, что люди меня поймут, и не будут осуждать. Ну, и ...жизнь продолжается. Не перестаем болеть за русский хоккей! Всем — добра» #пелагея #телегин

A post shared by Пелагея (@pelageya_insta) on Dec 26, 2019 at 2:31am PST

Pelagejai šī ir otrā neveiksmīgā laulība; laikā no 2010. līdz 2012. gadam viņa bija precējusies ar "Comedy Woman" režisoru Dmitriju Jefimoviču.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!