Foto: Privātais arhīvs/Kadrs no video
Šobrīd visapspriestākais pašmāju jaunietis, influenceris Armands Jaunzems jeb Armis pauž nožēlu par pagājušajā nedēļā paveikto nedarbu, kas nonāca arī VAS "Latvijas dzelzceļš" uzmanības lokā.

"Delfi" jau vēstīja, ka "Latvijas dzelzceļš" redz pamatu vērsties Valsts policijā saistībā ar video, kas pagājušajā nedēļā bija redzams "Instagram" platformā.

Tajā Armands Jaunzems uzlēca braucošas lokomotīves sānā un vizinājās dažus metrus, tādējādi rupji pārkāpjot dzelzceļa drošības noteikumus.

Tā kā influencerim ir vairāk nekā 20 000 sekotāju, tostarp arī bērni, "Latvijas dzelzceļš" redz šajā saturā pamatu vērsties pret Jaunzemu policijā, – tā piektdien portālu "Delfi" informēja dzelzceļa pārstāve Ella Pētermane.

Tas gan pagaidām nav noticis, vismaz viņš par šādu iesniegumu policijā nav informēts, sarunā ar portālu "Delfi" teic pats video varonis.

Jaunzems arīdzan norāda, ka nožēlo šo rīcību, video tapšanas mirklī viņš neesot padomājis par sekām, ko šāds vēstījums raida viņa sekotājiem instagramā.

"Šī situācija bija pilnībā bezatbildīga pret maniem sekotājiem, kas pārsvarā ir jaunieši, jauni bērni – es viņiem parādīju nepareizu piemēru, izdarot šo stulbo lietu. Ja vien varu viņiem nodot vienu "mesidžu": nedariet tā, tas ir stulbi, tas jums vispār neko nedos, tās emocijas, ko jūs iegūsiet, nav tā vērtas, lai riskētu ar savu dzīvību. Tas bija stulbi," tagad uzskata Jaunzems.

Tāpat puisis lūdz atvainošanu uzņēmumam "Latvijas dzelzceļš".

"Gribu atvainoties "Latvijas dzelzceļam" par noteikumu neievērošanu. Es uzņemos atbildību, atvainojos un viennozīmīgi tā vairs nedarīšu," portālam "Delfi" teic influenceris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!