Foto: Publicitātes foto
Durvis Rīgas klusajā centrā, Dzirnavu ielā 31, vērusi Latvijā pirmā bezglutēna maiznīca "Better Bread", portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Maiznīcas īpašnieki ir Aļona un Sergejs Stepanovi.

"Better Bread" piedāvājumā ir bezglutēna maize, dažādi konditorejas izstrādājumi un kafija. Tā ir 17 kvadrātmetru atvērta tipa maiznīca, apmeklētājiem sniedzot iespēju maizes gatavošanas procesu pieredzēt uz vietas.

Maiznīcas intereja dizainu veidojis arhitektūras un dizaina studija "STUDIO PILENS" (Santa un Mārtiņš Pīlēni), bet zīmola identitāti izstrādājusi "Overpriced" dizaina aģentūra sadarbībā ar burtu dizaineri Evu Abduļinu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!