Foto: Kadrs no video
Japāņu izcelsmes amerikāņu mūziķis Joji klajā laidis dziesmu "Tick Tock" no nule iznākušā albuma "Nectar". Šīs dziesmas klipā mākslinieks filmējies latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa Latvijas basketbola izlases kreklā.

28 gadus vecais Osakā, Japānā, dzimušais mākslinieks Joji (īstajā vārdā Džordžs Kusunoki Millers) dziesmas "Tick Tock" videoklipu internetā publiskoja 26. septembrī. Burtiski pāris dienu laikā video skatīts jau teju divus miljonus reižu.

Puisis videoklipā redzams Kristapa Porziņģa Latvijas izlases krekliņā ar numuru 6. Tiesa, Joji uzvelk vēl arī citu sporta veidu komandu krekliņus, taču klipa zīmīgākie momenti filmēti tieši Porziņģa kreklā.

Komentāros "YouTube" platformā ne viens vien latvietis un Porziņģa fans atzīmē šo notikumu, taču daudzus tas arī mulsina, jo skaņdarba vēstījums ir diezgan depresīvs – par laiku, kas iztek, par mīlas sāpēm.
Mākslinieks Joji iepriekš uzstājās ar skatuves vārdu "Pink Guy". Tāpat viņš iepriekš bija arī ievērojams jūtūberis ar vairākiem miljoniem sekotāju. Jūtūbera karjeru viņš pārtrauca pēc tam, kad ārsti puisim diagnosticēja stresa izraisītus neiroloģiskus traucējumus.

Joji dzīvo Bruklinā, Ņujorkā. Viņa muzicēšanas stils tiek saukts par triphopu, kurā Joji iekļauj arī folka, R&B un elektroniskās mūzikas elementus. Māksliniekam ir vairāk nekā pieci miljoni sekotāju "Instagram" platformā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!