Foto: Publicitātes attēli
Iepirkšanās ciematā "Via Jurmala Outlet Village" līdz gada beigām plānots atvērt 15 veikalus un kafejnīcas, informē ciemata pārstāvji.

Šajā nedēļas nogalē durvis vērs multi-zīmolu apģērbu un apavu veikals "Bestbrands Outlet", kā arī Dubaijas franšīze - kafejnīca "Pappa Roti".

Savukārt novembra sākumā ieplānota atklāšana diviem veikaliem, kas piedāvās apģērbus un apavus aktīva dzīvesveida piekritējiem – "Regatta" un "Wellensteyn". 6.novembrī durvis vērs restorāns "Tokyo City".

"Neskatoties uz šī brīža sarežģīto ekonomisko situāciju, strādājam pie projekta attīstības, jaunu veikalu un restorānu atklāšanas un patiesi priecājamies par sadarbības partneriem, kuri nav mainījuši savus plānus un turpina realizēt iesāktos projektus, kā arī par interesi no jauniem partneriem", stāsta "Via Jurmala Outlet Village" pārstāve Anna Žigalova.

""Bestbrands Outlet" veikala atklāšana tika plānota jau agrāk, un, pielāgojoties vispārējai situācijai, turpinājām realizēt iesāktos plānus un esam patiesi priecīgi, ka jau pēc pāris dienām varēsim vērt veikala durvis. Veikala "Bestbrands Outlet piedāvājumā atklāšanas nedēļā būs pieejami zīmolu "Didriksons", "Champion", "Caterpillar", "Replay" apģērbi, un zīmolu "Gant", "Lacoste", "Liu Jo" apavi. Nākotnē zīmolu klāstu plānojam paplašināt", stāsta "Bestbrands Outlet"pārstāve Daiga Dambe.

"Īpašu uzmanību esam pievērsuši jauno noteikumu un procedūru ievērošanai, lai nodrošinātu drošu vidi gan pircējiem, gan darbiniekiem un nomniekiem. Katram veikalam, kafejnīcai, restorānam un atpūtas vietai ir sava ieeja no ielas un atsevišķs ventilācijas un gaisa kondicionēšanas mikroklimats. Tieši tāpēc nedēļas nogalēs pie mums norisinās tirdziņi un dažādi bērnu pasākumi svaigā gaisā, kā arī svinīgās veikalu atklāšanas ar īpašiem piedāvājumiem, protams, ievērojot obligātos ierobežojumus", stāsta A. Žigalova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!