Naktī no piektdienas uz sestdienu Lietuvas pilsētā Kauņā policijas pakaļdzīšanās laikā notika iespaidīga BMW spēkrata avārija, kas tika iemūžināta arī video. Milzīgā ātrumā braucošais BMW taranēja metāla stabu, kā rezultātā automobilis gareniski sadalījās uz pusēm. BMW autovadītājs šajā negadījumā izdzīvoja un tika hospitalizēts.

Ap pulksten diviem naktī policijas patruļa Kauņā mēģināja apturēt aizdomīgi braucošu "BMW 530d" (E60), tomēr autovadītājs uz to nereaģēja un strauji palielināja ātrumu, vēsta vietējie mediji. Policija uzsāka pakaļdzīšanos, kuras laikā pievienojās arī citas patrulējošās policijas ekipāžas. Vienā no Kauņas ielām BMW autovadītājs zaudēja kontroli pār savu spēkratu un ietriecās stabā.

Trieciena rezultātā 5. sērijas BMW tika gareniski pāršķelts uz pusēm, bet autovadītājs izlidoja no spēkrata un piezemējās uz ietves. Par laimi, viņš izdzīvoja un tika hospitalizēts. Policija informēja medijus, ka no autovadītāja bija jūtama alkohola dvinga. Savukārt aculiecinieki iemūžinājuši, ka BMW spidometra bultiņa iesprūdusi pie 150 km/h atzīmes.

Kā vēlāk noskaidrojies, 1984. gadā dzimušajam BMW autovadītājam šovasar bija atņemtas tiesības. Tāpat vērīgākie pamanījuši, ka sešas dienas pirms negadījuma BMW īpašnieks šo spēkratu bija izlicis pārdošanā, sludinājumā piebilstot, ka auto joprojām ir aprīkots ar vasaras riepām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!