Foto: Publicitātes foto
Latvijas sporta aizsargekipējuma ražotājs SIA "Blindsave" paplašina savu darbību un sācis izgatavot aizsargproduktus futbolam. Uzņēmums jaunās produktu līnijas izstrādē investējis ap 30 tūkstoši eiro.

Kā informē kompānijas dibinātājs Andis Blinds, šo produktu ir izmēģinājuši Latvijas izlases spēlētāji. "Blindsave" produkciju jau zina florbola, basketbola un handbola pasaulē.

"Ņemot vērā to, ka futbols ir viens no retajiem komandas sporta veidiem, ar kuru ir atļauts nodarboties pandēmijas laikā, tā ir bijusi tikai papildus motivācija, kāpēc esam sākuši ražot specializētu aizsargekipējumu futbolistiem un pārorientējušies uz šo sporta veidu. Futbols ir sporta karalis un iespējas tajā ir neierobežotas," spriež uzņēmuma dibinātājs.

Līdzīgi kā citiem "Blindsave" produktiem arī futbola aizsargekipējuma ražošanā izmanto Latvijā radīto tehnoloģiju - BAT (Body adjust technology). Tā dod iespēju aizsargam pieņemt ķermeņa formu, tādā veidā nodrošinot gan augstu komforta līmeni, gan aizsardzību. Kā apgalvo uzņēmums, tas ir izstrādājis inovatīvus kāju sargus, kas ir obligāta ekipējuma sastāvdaļa jebkuram futbolistam un specializētu aizsargekipējuma līniju vārtsargiem.

Uzņēmums ir izpētījis šo tirgu un secinājis, ka pasaulē futbola aizsargekipējuma ziņā ilgi nav bijis jaunu risinājumu. "Ceram šo industriju pārsteigt un piedāvāt jaunus veidus, kā spēlētāji var sevi pasargāt no traumām un izbaudīt komfortu," ambīcijas atklāj uzņēmuma dibinātājs.

"Blindsave" ir sācis tirdzniecību internetā, kā arī plānot to piedāvāt biznesa partneriem ārvalstīs.

"Blindsave" ir Latvijas uzņēmums, kas izstrādā un ražo aizsargekipējumu sportistiem ar mērķi samazināt traumu skaitu sportā. Tas ir iecienīts vārtsargu zīmols florbolā. Uzņēmums ir izstrādājis specializētu aizsargekipējumu arī basketbolā un handbolā, kuru izmanto daudz profesionālu pasaules elites sportistu. Visi produkti tiek ražoti Latvijā un uzņēmuma eksports veido aptuveni 90% no visas saražotās produkcijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!