Foto: Publicitātes foto

SIA "Rīgas brīvostas flotes" apgrozījums pagājušajā gadā bija 7,292 miljoni eiro, kas ir par 4% mazāk nekā gadu iepriekš, taču uzņēmums guva peļņu 75 261 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem 2019.gadā, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā minēts, ka apgrozījuma samazinājums galvenokārt saistīts ar velkoņu nomas pakalpojuma veida maiņu no "Time charter" uz "Barebout charter" nosacījumiem.

Pērn "Rīgas brīvostas flote" saņēma sadarbības partnera paziņojumu par pakāpenisku atteikšanos no velkoņu nomas pakalpojumu izmantošanas. Uzņēmums patreiz aktīvi meklē citus klientus velkoņu nomas pakalpojumiem, kā arī citas šī pakalpojumu sniegšanā iesaistīto aktīvu izmantošanas iespējas.

Vadības ziņojumā arī sacīts, ka "Rīgas brīvostas flotes" saimnieciskā darbība ir atkarīga no apkalpoto kuģu skaita, un 2021.gadā tas tiek prognozēts līdzīgs kā iepriekšējos gados. Papildu esošajiem darbības veidiem, uzņēmums šogad plāno pilnveidot un paplašināt teritorijas apsaimniekošanas un citu pakalpojumu klāstu Rīgas brīvostā strādājošajiem komersantiem. Kompānija turpina darbu arī pie jaunu klientu piesaistes, kā arī izvērtē aktīvu noslodzi un lietderību.

2019.gadā "Rīgas brīvostas flotes" apgrozījums bija 7,597 miljoni eiro, bet kompānijas zaudējumi bija 2,033 miljoni eiro.

"Rīgas brīvostas flote" sniedz ostas pakalpojumus Rīgas brīvostā. Uzņēmums reģistrēts 2010.gadā, un tā pamatkapitāls ir 22 859 102 eiro. Kompānijas vienīgā īpašniece ir Rīgas brīvostas pārvalde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!