Jaunākajā sporta sarunu šova "eXi" raidījumā autosportists Māris Neikšāns klāstīja savas pārdomas par sievietēm tehniskajos sporta veidos, kas pamudināja Nelliju Štolcermani pieķerties pie pāris viņa izteiktajām frāzēm.

"Es arī uzskatu, ka autosports vairāk vai mazāk ir vīriešu sporta veids," izsakās Neikšāns. "Ja parādās kāda sieviete, tas nav slikti, ja viņai tiešām tas patīk un padodas. Kā es esmu novērojis, bieži vien mūsdienās braukšana ir otrajā plānā. Pirmajā plānā ir uzmanība, kas viņai tiek veltīta."

"Varbūt modeles sfērā nesanāk, mēģina šajā. Bet ir arī sievietes, kas bijušas ļoti labas autosportistes," piebilda autosportists, kurš piesauca Mišelu Mutonu un Jutu Klainšmiti.

Savu viedokli pauda arī pieredzējusī tehnisko sporta veidu pārstāve Nellija Štolcermane, kura vispirms uzsvēra, ka "ne visas sievietes ir neveiksmīgas modeles karjerā".

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru skatāms TV4 kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu. Raidījuma jaunākajā epizodē kopā ar Celmiņu piedalās Nellija Štolcermane, Matīss Karro un Māris Neikšāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!