Foto: Kadrs no video
Nesen latvietēm, kuras varbūt cerēja uz attiecībām ar atraktīvo brazīlieti Felipi Gabrielu, nācās samierināties ar bēdīgu ziņu – puiša sirds vairs nav brīva. Nu Felipe šovā "Slavenības. Bez filtra" skatītājus ar savu jauno mīļoto iepazīstinājis tuvāk.

Izredzētā ir viņa tautiete, Brazīlijā populāra dīdžejmeitene un influecnere Taina.

Latvijā viņa ieradusies ne vien pārbaudīt, vai attiecībām ar janvārī iepazīto puisi būtu iespējams turpinājums, bet arī paplašināt savas dīdžeja karjeras ģeogrāfiju – jau nospēlēti vairāki koncerti populārākajos Rīgas klubos, sarunāti koncerti arī Lietuvā un Igaunijā. Felipe ar draudzenes panākumiem ļoti lepojas un visiem spēkiem cenšas viņu atbalstīt.

Tomēr – kā jau karstasinīgi dienvidnieki – abi paspējuši sastrīdēties jau pirmajā Tainas atbraukšanas dienā. Tas noticis it kā Felipes daudzo daiļo pielūdzēju dēļ.

Taina, pamanījusi uzmanības apliecinājumus no dāmām, bijusi apņēmības pilna kāpt pirmajā lidmašīnā atpakaļ uz mājām. Šo nodomu izjaukusi tikai nejaušība – kā tas nereti gadās, ceļā bija noklīdusi Tainas bagāža. Līdz brīdim, kad tā atradusies Felipem izdevies ar draudzeni salabt.

Bet nu abi spriež, vai viņiem ir iespējama kopīga nākotne un vētī savu saderību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!