Vairāk nekā 90 gadus ilgās pastāvēšanas laikā "Volvo" inženieri ir darījuši visu, lai padarītu savus modeļus pēc iespējas drošākus un kvalitatīvākus. Mūsdienās "XC60" apvidnieks ir vispieprasītākais šīs markas modelis, veidojot gandrīz trešdaļu no kopējā "Volvo" pārdošanas apjoma.

Ceļā ar modernizēto "Volvo XC60" apvidnieku studijas "RJ76 Films" raidījums "Tavs Auto TV" devās ar TV personību Kristīni Garklāvu, kura vienlaikus spēj būt ļoti nopietna un izplūst lipīgos smieklos; cilvēks, kura aktivitātes sniedzas tālu aiz ziņu ekrāna robežām – gan Latvijas dabā un tās fotografēšanā, gan sporta aktivitātēs un dažādos labajos darbos.

"XC60" piedāvājumā esošo modifikāciju skaits ir plašs. Jaudas piramīdas apakšgalā atrodas 197 ZS jaudīgais benzīna modelis, pieejami arī dīzeļi ar jaudu no 200 līdz 235 ZS. Jaudas kārotājiem ir 250 un 300 ZS benzīna motori. Savukārt "plug-in" hibrīdam jaudīgākajā versijā zem šī apvidnieka motora pārsega ir iespaidīga 455 ZS jauda. Visi minētie motori tiek komplektēti ar 8-pakāpju automātisko pārnesumkārbu un atkarībā no versijas tiek piedāvāti vai nu ar priekšējo, vai visu riteņu piedziņu.

"Volvo XC60" salonā valda visnotaļ mājīga atmosfēra: šeit nav kliedzošu dizaina elementu un tajā pašā laikā viss ir pārdomāts. Un vēl – kā jauninājums "XC60" modernizētajā modelī ir multimediju sistēma, kas tapusi sadarbībā ar "Google". "Volvo" ir viens no pirmajiem autoražotājiem, kas apvienojis spēkus ar "Google", lai integrētu "Android" darbinātu informatīvi izklaidējošo sistēmu ar "Google" lietotnēm un pakalpojumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!