Foto: Publicitātes foto
"Autobrava Motors" kā daļa no starptautiskās uzņēmumu grupas "Modus Group" aizvadītajā gadā, pārdodot vairāk nekā 700 automašīnas, strādāja ar vairāk nekā 25,5 miljona eiro lielu apgrozījumu, kas ir par 49% vairāk nekā gadu iepriekš, atskaitās uzņēmums.

Uzņēmums investējis stratēģiski svarīgos projektos, atbalstījis vietējos sporta entuziastus un ieguldījis servisa iekārtu un ikdienas administrācijas sistēmu uzlabošanā.

Aizvadītais gadā ir izdevies sasniegt izvirzītos mērķus, vērtē "Autobrava Motors" pārdošanas daļas vadītājs Uvis Braunfelds. "Esam turpinājuši sadarbību ar "K-Auto" un citiem partneriem. Uzņēmuma populārākais spēkrats "Cupra Formentor" iekļuvis savas auto klases TOP 5, savukārt elektroauto "Cupra Born" ir savas klases TOP 2 spēkrats. Šis gads spilgti atspoguļo uzņēmuma tendences, kuras plānojam turpināt un attīstīt arī šogad," viņš stāsta.

"Cupra" ir viens no "Autobrava Motors" pārstāvētajiem auto zīmoliem Latvijā. Pēc 2022. gada Baltijas valstu jauno automašīnu reģistrācijas ziņojuma datiem, šī zīmola tirgus daļa Latvijā ir 2,43%. 2024. gadā "Autobrava Motors" plāno prezentēt vēl divus jaunus "Cupra" modeļus – "Cupra Tavascan" un "Cupra Terramar.

2024. gadā uzņēmums plāno stratēģisku paplašināšanos, atverot jaunu salonu Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē. Šis ir būtisks solis uzņēmuma attīstībā, jo jaunais salons ļaus paplašināt uzņēmuma "Autobrava Motors" pakalpojumu klāstu un tā segmentāciju. Tajā tiks izveidotas plašas automašīnu ekspozīcijas un servisa apkalpošanas vietas.

"Jaunajā salonā vienuviet atradīsies Baltijā un Somijā lielākais "Cupra" automašīnu salons, kā arī plaša "Seat" un arī citu automašīnu zīmolu ekspozīcija, tostarp arī luksusa klases "Maserati" zīmola autosalons. Ēkā būs atrodams arī moderns salons "Autobrava Mazlietoti auto"," stāsta Braunfelds.

Pērn uzņēmums ieguldījis līdzekļus darbinieku kompetenču veicināšanā un ikdienas darba uzlabošanā. "Autobrava Motors" darbinieku ērtībām iegādājies jaunas informācijas tehnoloģiju (IT) un grāmatvedības sistēmas, kas jau šobrīd uzlabo darbinieku ikdienu, padarot to efektīvāku darbiniekiem un ērtāku klientiem. Tāpat, sekojot nozares tendencēm un strauji augošajai elektrifikācijai, tas investējis arī jaunu servisa iekārtu iegādē.

Sekojot "Cupra" zīmola paraugam, 2022. gadā "Autobrava Motors" kļuvis par "Padel" tenisa atbalstītāju Latvijā, sniedzot atbalstu turnīru un cita veida sacensību organizēšanā, tā veicinot šī sporta veida attīstību un atpazīstamību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!