"AXOR One" kolekcija – vannas istabas un izlietnes dvēsele
Izcilai lietotāja pieredzei
Uz nākotni vērstais "AXOR" zīmols, kas dibināts 1993. gadā un ir daļa no "Hansgrohe" grupas uzņēmuma, izstrādā un ražo luksusa klases vannas istabas un virtuves izstrādājumus. Jau no paša sākuma zīmols ir vadījies pēc trim pamatvērtībām – avangards, personalizācija un pilnība –, un šo gadu laikā tas ir kļuvis par sinonīmu novatoriskam, izsmalcinātam un pēc pasūtījuma veidotam vannasistabas un virtuves dizainam.
"AXOR" produkti, kas izstrādāti ar pasaulē plaši zināmiem un titulētiem dizaineriem, bieži tiek apbalvoti ar starptautiskām dizaina balvām.

"AXOR One" kolekcija ir pieejama kopš 2015. gada, kad ražotāji piedāvāja interaktīvu termostatisku dušas vadību un 2017. gadā ieviesa atbilstošu rokas dušu. Taču tagad "AXOR" piedāvā papildu produktus "AXOR One" kolekcijas izlietnei, vannai un dušai. Edvarda Bārbera (Edward Barber) un Džeja Osgerbija (Jay Osgerby) izstrādātais pazīstamais arhetips ir atkārtoti interpretēts, lai iegūtu lielāku skaidrību, uzlabotu funkciju un nodrošinātu izcilu lietotāja pieredzi.

Izmantojot uzlaboto "Select" tehnoloģiju, jaucējkrāns piedāvā jaunu mijiedarbības veidu: nospiežot "all-in-one" vadības pogu, tiek ieslēgta vai izslēgta ūdens padeve, un, pagriežot to pulksteņrādītāja virzienā, tiek paaugstināta ūdens temperatūra. Darbība ir viegli paveicama, intuitīva un ļoti precīza, turklāt šāda veida dizaina domāšana raksturīga visai kolekcijai.
"AXOR One" iemieso sevī mūžīgu dizainu, piedāvājot hroma vai matēti melnas (Matt Black) krāsas virsmas un vēl daudzas citas ekskluzīvās "AXOR FinishPlus" virsmas, kas piešķirs izsmalcinātu eleganci jebkurai vannas istabai.

Elegantais arhetips "AXOR One" kolekcijas izlietnēm, vannām un dušām apvieno holistisku dizainu ar slaidiem siluetiem, gludām virsmām, noapaļotiem stūriem un līdzsvarotām proporcijām.

Dizains
Elegantais arhetips "AXOR One" kolekcijas izlietnēm, vannām un dušām apvieno holistisku dizainu ar slaidiem siluetiem, gludām virsmām, noapaļotiem stūriem un līdzsvarotām proporcijām. Ikoniskajiem jaucējkrāniem ir konusveida, viegli izliekts snīpis – smalka detaļa, kas norāda uz izcilu dizainu un ražošanas kvalitāti. Izmantojot "Select" tehnoloģiju, jaucējkrāna mehāniskie rokturi nodrošina precīzu, ūdeni taupošu ieslēgšanu/izslēgšanu un mērenu kontroli.
"AXOR One" termostata modulim ir lieli, skaidri marķēti un precīzi lāpstiņveida rokturi, kas ļauj intuitīvi ieslēgt dušas vai vannas ūdens strūklas, savukārt masīvais centrālais termostata vadības rokturis nodrošina ārkārtīgi precīzu temperatūras un ūdens plūsmas kontroli. "AXOR One" augšējās dušas galvām un dušas klausulēm ir monolītas formas un inovatīvs "Rain" un "PowderRain" izsmidzināšanas sprauslu izvietojums diskā, kas atspoguļo dušas galvas izsmidzināšanas diska ekskluzīvo grafisko valodu. "AXOR One" dušas sistēma ir viegli kombinējama ar augšējo dušu, rokas dušu, sienas stiprinājumu un sienas savienojumu.
Kolekcija
"AXOR One" kolekciju veido 31 produkts, tostarp viena, divu caurumu, trīs caurumu jaucējkrāni un pie sienas piestiprināmi jaucējkrāni izlietnēm, uz grīdas esošs vannas jaucējkrāns ar rokas dušas klausuli un "AXOR One" termostatisko moduli vannai vai dušai. Plašajā dušas ierīču klāstā ietilpst augšējā duša, kas apvieno gan "Rain", gan "PowderRain" ūdens izsmidzināšanas veidus, rokas duša ar "PowderRain" dušas sistēmu un dušas komplekts, kas, pateicoties iebūves daļai sienā, nodrošina vizuāli estētisku izskatu.
"AXOR" vannas istabas aksesuāri (The AXOR Universal Circular Accessories program) lieliski papildina "AXOR One" kolekciju. Kolekciju iespējams pielāgot individuālajai gaumei, izvēloties modernās matēti melnās vai citas virsmas no "AXOR FinishPlus" piedāvājuma.
"AXOR" izstrādā un ražo ikoniskus luksusa vannas istabas un virtuves izstrādājumus. "AXOR" produkti tiek izstrādāti kopā ar pasaulē atzītiem dizaineriem: Filipu Starku (Philippe Starck), Antonio Čiterio (Antonio Citterio), Žanu Mari Maso (Jean-Marie Massaud), Bārberu Osgerbiju (Barber Osgerby) un citiem. Visi "AXOR" jaucējkrāni, dušas un piederumi tiek ražoti saskaņā ar augstākajiem kvalitātes standartiem. "AXOR" zināšanas iedvesmo arhitektus, interjera dizainerus un kopienu, kas seko līdzi dizaina aktualitātēm. Kopā ar "AXOR" tiek radītas un pilnveidotas ar ūdeni saistītas telpas, kas atspoguļo katra lietotāja unikālo personību. Uz nākotni vērstais "AXOR" zīmols, kas ir daļa no "Hansgrohe" grupas, ir veidots, lai radītu izcila dizaina un funkcionalitātes produktus ar visaugstāko meistarību. Uzziniet vairāk par "AXOR" šeit.
Papildu iedvesma
Projekts sadarbībā ar:
SATURS
AXOR
REDAKTORS
Kristīne Melne
DIZAINS
Ralfs Eglītis
IZSTRĀDE
Krišjānis Bušs
PROJEKTU VADĪBA
Ēriks Radželis
MEDIJU KOMUNIKĀCIJAS EKSPERTS
Laura Šteinberga