Fоtо: Publicitātes foto

No 11. jūnija "Bolt Drive" auto koplietošanas pakalpojuma lietotāji lielāko daļu nomas automašīnu varēs atslēgt un aizslēgt bez fiziskām atslēgām, to vietā izmantojot "Bolt" lietotni. Ņemot vērā kaimiņvalstu piemēru, paredzams, ka šis risinājums uzlabos arī Latvijas klientu pieredzi, jo autovadītājiem vairs nebūs jāuztraucas par nozaudētām vai aizmirstām atslēgām.

Pēc Edvīna Kažoka, "Bolt Drive" vadītāja Latvijā teiktā, pāreja uz bezatslēgu risinājumu ir būtisks solis ceļā uz ērtāku koplietošanas transporta pakalpojuma nodrošināšanu. "Divu gadu laikā kopš "Bolt Drive" pakalpojuma ieviešanas Latvijā lietotāji norāda, ka atslēgu pazaudēšana vai aizmiršana tās atdot ir galvenā problēma, izmantojot koplietošanas automašīnas."

Lai aktīvas rezervācijas laikā atslēgtu un aizslēgtu nomas automašīnu, klientiem "Bolt" lietotnē jāizvēlas funkcija "Aizslēgt durvis" un "Atslēgt durvis". Ja klients vēlas pilnībā pārtraukt braucienu, lietotnē jānospiež poga "Finish ride" (pabeigt braucienu). Šīs funkcijas būs iespējams izmantot tikai pie aktīva interneta vai "Bluetooth" savienojuma.

Bezatslēgu risinājums attieksies uz 70% no visām "Bolt Drive" automašīnām, iekļaujot sekojošus modeļus – "Audi A1", "A3", "A4", "A5", "Peugeot 208", "2008", "Hyundai Bayon", "Škoda Fabia", "Toyota Yaris", "Corolla", "C-HR", "Yaris Cross" un "Opel Crossland". Visās automašīnās ar bezatslēgu risinājumu būs redzama uzlīme, kas informēs par šīm izmaiņām.

Fоtо: Publicitātes foto

Taču tiem automašīnu modeļiem, kuru dzinēja iedarbināšanai nepieciešama klasiskā atslēga, tā joprojām būs pieejama auto salonā. Šādas automašīnas ir "VW Crafter" mikroautobusi, "Audi Q2", "BMW 420i", "VW T-Roc" un "Toyota Land Cruiser".

"Bolt Drive" koplietošanas automašīnas šobrīd pieejamas klientiem Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Jūrmalā, Baltezerā, Ādažos, Carnikavā, Garciemā, Salaspilī, Ķekavā, Baložos, Medemciemā, Jaunmārupē, Vecāķos, Ikšķilē, Ogrē, Tukumā, Vangažos, Garkalnē, Siguldā, Olainē, Jelgavā un Baldonē.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !