Pārdošanā Vācijā nonācis pēc Brunejas sultāna individuāla pasūtinājuma izgatavotais "Lamborghini LM-002" džips, kurš šādā izpildījumā ir vienīgais pasaulē. Automobilis izgatavots vēl 1986.gadā, tam ir tikai 6300 kilometru nobraukums. Ekskluzīvā "Lamborghini" džipa cena netiek atklāta.

"Lamborghini LM-002" aprīkots ar 5,2-litru V12 dzinēju, kas attīsta 550 zirgspēku jaudu un ir sajūgts ar piecpakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Salīdzinājumā ar standarta "Lamborghini LM-002", tam ir pagarināta riteņu bāze un paaugstināts jumts. Spēkratā iebūvēts tālrādis ar DVD un CD atskaņotāju, trīs aizmugurējie sēdekļi septiņiem cilvēkiem.

Jāatzīmē, ka šobrīd šis "Lamborghini" džips atrodas pie sava otrā īpašnieka – Bernda Pišetsrīdera, bijušā "BMW" un "VW" kompāniju vadītāja.

Jāatzīmē, ka standarta "Lamborghini LM-002", kas periodā no 1986. līdz 1993.gadam kopumā izgatavots tikai 300 vienībās, šobrīd maksā no aptuveni 100 tūkstošiem eiro. Tiesa, konkrētais, pēc individuālā pasūtinājuma būvētais Brunejas sultāna "Lamborghini" maksā krietni vairāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!