Foto: Publicitātes foto

Kompānijas "Mitsubishi Motors" Austrālijas nodaļas vadītājs Mutsuhiro Ošikiri skarbi nokritizējis paša pārstāvētā autoražotāja produkciju. Intervijā izdevumam "Sydney Morning Herald" viņš atklājis, ka nesaprot, kāpēc cilvēki pērk "Mitsubishi" automobiļus, jo tie taču esot novecojuši, dārgi un nekvalitatīvi.

"Es nesaprotu, kāpēc cilvēki pērk "Mitsubishi"," atklāti pauž Ošikiri, "tas ir vienkāršs jautājums, uz kuru ir grūti atbildēt. Par to būšu spiests padomāt tuvākos trīs četrus mēnešus. Kādas ir mūsu modeļu priekšrocības? Kāpēc mums būt šajā tirgū? Kāda ir mūsu nākotne? Par to visu ir jāpadomā."

Foto: Publicitātes foto
Tāpat "Mitsubishi" Austrālijas nodaļas vadītājs uzsver, ka ražotājs nepietiekami rūpīgi seko līdzi produkcijas kvalitātei. "Vairumā gadījumu par katru modeli saņemam vienādas sūdzības. Mums par to ir kauns, jo tad, ja katrs ziņo par atšķirīgām problēmām, tad tas vēl ir normāli, bet, ja visi runā par vienu un to pašu, tad mēs esam idioti un acīmredzami kaut ko darām nepareizi," piktojas Ošikiri.

Ošikiri uzskata, ka "Mitsubishi" pašreizējie modeļi ir novecojuši un pārlieku dārgi.

Ošikiri par "Mitsubishi Motors" Austrālijas nodaļas vadītāju tika iecelts pirms desmit nedēļām. Šogad "Mitsubishi" automobiļu realizācija Austrālijā sarukusi par pieciem procentiem, kamēr tirgus audzis par 10%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!