Foto: Publicitātes foto
Pirmo reizi šogad Rīgas publikai jaunus kaskadieru trikus rādīs Austrumeiropas "Streetbike Freestyle" čempions Jānis Rozītis, kurš svētdien, 2. septembrī, notiekošajā Biķernieku dragreisa čempionāta finālā no speciāli sagatavotas rampas veiks 15 metru lēcienu, portālu "Delfi" informēja pasākuma organizatori.

Biķerniekos tiksies visātrākās Baltijas sporta automašīnas, lai cīnītos Latvijas un Igaunijas Dragreisa čempionātu izšķirošajā finālā "Bridgestone Dragrace Cup 2012". Uz starta stāsies arī jaudīgākie motocikli ar "lidojošo igauni" Georgu "Korki" Leonovu vadībā.

Biķernieku trasē par čempionu tituliem cīnīsies gan visi pašmāju līderi, gan arī Igaunijas Dragreisa čempionāta ātrākie dragsteri.

Tāpat šajā pasākumā būs jau iemīļotais un atraktīvais Georgs "Korke" Leonovs jeb "lidojošais igaunis" ar dragreisam speciāli pārveidoto "BMW S1000RR", kā arī somu braucēji Petri Koivuniemi un Juha Lindqvist ar "Suzuki RSX-R1000".

Biķerniekus pagodinās arī igauņu "Buick Grand National" (1987.), "Pontiac Fiero" (1984.), "Pontiac Firebird Trans AM" (1988.), "Nissan 100 NX" (1995.) un daudzas citas interesantas dragreisa sacīkšu automašīnas.

Skatītājus priecēs īpaša sacensību dalībnieku parāde, kvadraciklu dragreiss, bārmeņu šovs un karsējmeitenes. Sacensību izskaņā notiks tradicionālais riepu kūpināšanas šovs, kurā uzvarētāju ar savām ovācijām noteiks fani. Skatītāju zonā varēs aplūkot un nofotografēties ar PRO drifta braucēja Venta Pečaka 850 ZS jaudīgo 3. sērijas "BMW".

Biļetes var iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, DUS "Statoil", kā arī www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena iepriekšpārdošanā ir 6,00 LVL, bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas, bet no 7 līdz 14 gadiem (uzrādot skolēna apliecību) – 2,00 LVL.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!