Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Opel" uzsākusi pasūtinājumu pieņemšanu savam jaunajam kabrioletam "Cascada", kas Vācijas tirgū maksā no 25 945 eiro.

Bāzes versijā "Opel Cascada" tiek komplektēts ar 1,4-litru benzīna turbomotoru, kas attīsta 120 zirgspēku jaudu un ir sajūgts ar sešpakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Savukārt versija ar 170 ZS jaudīgo 1,6-litru turbomotoru Vācijā maksās no 28 245 eiro. Tuvākajā laikā piedāvājumu papildinās divlitru biturbo dīzeļdzinējs ar 195 ZS (400 Nm).

Par papildus 3 600 eiro "Opel" kabrioletam būs pieejama inovāciju pakotne, kas paredz labāku skaņas izolāciju, divjoslu klimata kontroli, adaptīvos priekšējos lukturus un "Morrocana" sēdekļu apšuvumu ar kontrastējoša toņa diegiem.

Adaptīvā balstiekārta "FlexRide" papildus aprīkojumā maksās 980 eiro. Vēl pieejami desmit veidu riteņu diski diametrā no 17 līdz 20 collām, apsildāms stūresrats, sēdekļu ventilācija un daudz kā cita.

Jau ziņots, ka "Opel Cascada" tapis uz "Astra" modeļa bāzes, tomēr gabarītos ir lielāks par to. "Cascada" kabriolets aprīkots ar auduma jumtu, kas nolaižas 17 sekunžu laikā, pat braucot ar ātrumu līdz 50 km/h.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!