Foto: Publicitātes foto
Kompānija "W Motors", kas izstrādājusi pasaulē pirmo arābu superauto "LykanHypersport", paziņojusi, ka saņēmusi vairāk nekā 100 pieprasījumu no potenciālajiem klientiem, kuri gatavi pirkt šo 3,4 miljonus ASV dolārus vērto spēkratu, ko sākotnēji bija plānots izgatavot septiņu vienību ierobežotā sērijā.

"Esam saņēmuši pieprasījumus no visas pasaules, ieskaitot Krieviju, Ķīnu un ASV, tomēr vēlamies, lai visupirms šos automobiļus saņemtu arābi," paziņojis "W Motors" vadītājs Ralfs Debass.

Lai arī sākotnēji bija iecerēts "LykanHypersport" izgatavot septiņu vienību ierobežotā sērijā, šobrīd "W Motors" plāno izlaides apjomu palielināt.

Pirmie arābu superauto tiks samontēti Turīnā, Itālijā, bet pēc tam ražošanu plānots pārcelt uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem vai Kataru. Pirmie klienti savus superauto saņems septembrī.

Jau rakstījām, ka par pirmo "LykanHypersport" īpašnieku kļuvis Kataras emīrs šeihs Hamads bin Halifa al Thani.

Atgādinām, ka "LykanHypersport" tika prezentēts janvārī notikušajā Kataras autoizstādē. Superauto aprīkots ar 750 ZS jaudīgu sešcilindru bituro dzinēju, ko izgatavojusi vācu tūninga kompānija "RUF" uz "Porsche" agregātu bāzes. Arābu superauto līdz 100 km/h paātrinās 2,8 sekundēs un maksimāli sasniedz 390 km/h.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!