Foto: Kadrs no video
Šonedēļ internetā publicēti daži video, kas noderētu kā lielisks uzskates līdzeklis gan tam, kā nevajadzētu lekt pa tramplīnu ar apvidus automobili, gan arī tam, kā to vajadzētu darīt, ja spēkrata nav žēl.

Pirmais video ir ar vecu "Toyota Land Cruiser", ar kuru amerikāņi nolēma lēkt pār tramplīnu lielā ātrumā. Rezultējās tas ar piezemēšanos, automobiļa purngalam saduroties ar zemi. Pasažieris no automobiļa izlidoja, bet autovadītājs, domājams, salauza ribas pret stūresratu.

Ja video neizdodas noskatīties iegultā veidā, aplūkojiet to šeit!

Otrs video ir ar kādu citu, bet tikpat "apķērīgu" amerikāni. Viņš ar "Ford Raptor" pikapu lēca pa tramplīnu un piezemējās uz visiem četriem riteņiem. Tik tālu viss būtu labi, ja vien ātrums un augstums, no kura viņš leca, nebūtu tik liels. Tādējādi automobilim izšāva drošības spilvenus un gan jau arī salocīja visu rāmi.

Ja video neizdodas noskatīties iegultā veidā, aplūkojiet to šeit!

Savukārt trešais un noslēdzošais video ir tiem, kuriem patīk lēkāt ar apvidus automobili un nav tā žēl. Pa tramplīnu vajag lēkt tā, ka automobilis piezemējoties apmet kūleni, un turpināt braukt tā, it kā nekas nebūtu noticis. Daudz skatījumu un "Like" klikšķu garantēti.

Ja video neizdodas noskatīties iegultā veidā, aplūkojiet to šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!