Foto: Publicitātes foto
Kompānija "Bugatti", iedvesmojoties no koncertflīģeļa, izgatavojusi "Grand Sport Vitesse" superauto speciālo versiju par godu pasaulē pazīstamā pianista Langa Langa koncertam Francijā.

Iedvesmojoties no koncertflīģeļa un klasiskā "Type 57 Atlante" modeļa, vienā eksemplārā izgatavotais "Grand Sport Vitesse" speciālās modifikācijas spēkrats ir melnas un baltas krāsas kombinācijā, gluži kā klaviertaustiņi.

Melnās un baltās krāsas kombinācija izmantota arī automobiļa interjerā. Turklāt baltā āda uz durvju apdares paneļiem izšūta melniem diegiem, kuru raksts atgādina nošu līnijas. Savukārt uz stūres ir arī zelta krāsas dekoratīvie elementi.

Tehniskā ziņā unikālais "Bugatti Grand Sport Vitesse" palicis bez izmaiņām. Tas aprīkots ar astoņu litru W16 turbopūtes motoru, kas attīsta 1200 zirgspēku jaudu un 1500 ņūtonmetru griezes momentu. Šāds spēkrats līdz 100 km/h spējīgs paātrināties 2,6 sekundēs un maksimāli sasniegt 409 km/h.

Langs Langs ir 31 gadu vecs ķīniešu izcelsmes pasaules slavens pianists, kurš koncertē ar pasaulē vadošajiem orķestriem. Pašlaik viņš dzīvo Ņujorkā, ASV. 2009. gadā žurnāls "Time" šo pianistu atzina par vienu no 100 ietekmīgākajiem cilvēkiem pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!