Foto: Publicitātes foto
"Volvo Truck Latvia" piegādājis septiņtūkstošo kravas auto kopš savas darbības uzsākšanas. Šī zīmīgā "Volvo FH" atslēgas tika nodotas uzņēmuma ilggadējam klientam SIA "Rall" no Rēzeknes, kas sadarbojas ar "Volvo Trucks" kopš uzņēmuma darbības sākšanas Latvijā.

Ceremonijā piedalijās Arnolds Laizāns, viens no SIA "Rall" īpašniekiem, Klaess Nilsons (Claes Nilsson), "Volvo Trucks" prezidents, Toms Jernings (Tom Jörning), "Market Central East" rīkotājdirektors, kā arī Āre Knofs (Are Knoph), "Baltic Hub" rīkotājdirektors.

"Mūs ļoti iepriecina Latvijā saņemtās atsauksmes par mūsu jauno kravas automobiļu klāstu. Lai arī nav iespējams prognozēt nākotnes makroekonomikas tendences, kas ietekmēs pieprasījumu pēc kravas automobiļiem, es ar optimismu raugos nākotnē," tā Klāss Nilsons, "Volvo Trucks" prezidents un Ziemeļeiropas un Centrāleiropas (NCE) zonas pārdošanas vadītājs.

"Volvo Truck Latvia" piegādātais septiņtūkstošais kravas auto ir jaunais "Volvo FH" ar 500 ZS jaudu.

"Volvo Trucks" pirmo servisa centru Austrumeiropā atklāja 1996. gadā, iezīmējot jaunas stratēģijas sākumu, kuru uzņēmums īstenojis Austrumeiropā un Centrāleiropā. Šobrīd Baltijas valstīs darbojas 11 "Volvo Trucks" servisa centri, no kuriem četri atrodas Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!