Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 7. novembrī, "Domenikss" auto salonā ar Intara Busuļa koncertšovu publikai tika prezentēts "Mercedes-Benz" jaunais ģimenes automobilis V-klase. Prezentācijas pasākumu apmeklēja vairāk nekā 400 viesu, tostarp sabiedrībā zināmas personības un uzņēmēji.

"Jaunā V-klase ir augsta līmeņa komforta, drošības un nepārspējamas braukšanas pieredzes garants. "Mercedes-Benz" radījis līdz šim pārliecinošāko automašīnu mikroautobusu segmentā, kas ir interesanta ne tikai uzņēmējiem, bet arī aktīva dzīvesveida cienītājiem un ģimenēm. Tas ir universāls minivens, kuram nav līdzvērtīga auto," iepazīstina "Domenikss" valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska.

Automašīnas prezentācijā tika demonstrēti trīs koncepti – ģimenes, sporta un biznesa –, tā atklājot V-klases īpašības un pārdomāto komplektāciju. Pasākuma viesiem bija iespēja ne tikai iepazīties ar jaunāko "Mercedes-Benz" automobili, bet arī baudīt īpašu Intara Busuļa koncertprogrammu, ko skatītāji uzņēma ar sajūsmu un vakars noslēdzās ar dejām.

"Mercedes-Benz" V-klasi "Domenikss" auto salonā iespējams aplūkot un iegādāties jau tagad. Tā cena Latvijā ir, sākot no 37 900 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!