Foto: Publicitātes foto

Jaunā "Nissan Navara" pikapa pārdošana Latvijā sāksies februārī, portālu "Delfi" informēja šīs japāņu markas importētājs Baltijā. Automobiļa cena Latvijā būs no 27 220 eiro (ieskaitot PVN).

Jaunās "Nissan Navara" izstrādē galvenais uzsvars tika likts uz daudzfunkcionalitāti un krosoveriem līdzvērtīgu braukšanas pieredze. Lai to sasniegtu, neupurējot automobiļa apvidus pārgājības spējas, "Nissan Navara Double Cab" versijai izveidota pilnīgi jauna piecu sviru aizmugurējā balstiekārta, kas ievērojami uzlabošot braukšanas komfortu un vadāmību, sola ražotājs. Turklāt tā ir arī par 20 kg vieglāka par iepriekšējo lokšņu atsperu konstrukciju.

"Nissan" sola, ka, uzlabojot komfortu, netiek upurētas līdz šim pazīstamās "Navara" apvidus pārgājības spējas. Pilnpiedziņas sistēmu ieslēdz un atslēdz elektroniski ar attiecīgu slēdzi, kas novietots uz paneļa. Labākai degvielas ekonomijai uz koplietošanas ceļiem var izmantot "2WD" režīmu. Apvidus apstākļos autovadītājs var izvēlēties "4WD" un tajā braukt ar ātrumu līdz pat 100 km/h.

Jaunajai "Nissan Navara" ir četri aprīkojuma līmeņi – "Visia", "Acenta", "N-Connecta" un "Tekna". Visos aprīkojuma līmeņos jau standarta aprīkojumā ir iekļauti septiņi drošības gaisa spilveni, elektroniska diferenciāļa bloķēšana, elektriski paceļami sānu logi, piekabes āķis un elektroniskas reljefa palīgsistēmas, piemēram, braukšanas uzsākšanai pret kalnu u.c.

Jaunajai "Nissan Navara" ražotāja garantija ir pieciem gadiem vai līdz 160 000 kilometru nobraukumam.

"Nissan Navara 2,3 dCI Visia" ar 160 ZS jaudu un manuālo pārnesumkārbu maksās no 27 220 eiro. "Double Cab" versijā tā cena ir no 28 920 eiro, bet 190 ZS modifikācijā ar "N-Connecta" aprīkojuma līmeni – 34 420 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!