Foto: DELFI
Sestdien, 20. augustā, "Skonto" hallē, Rīgā, norisinājās ikgadējais auto šovs "Low as Bass". Tas pulcēja "stance" kultūras piekritējus ne tikai no Latvijas, bet arī citām Baltijas valstīm.

"Stance" kultūra ir modificēto auto tēmai veltīts virziens, kas pēdējos gados ir iekarojis lielu popularitāti dažādās pasaules malās. Tā svarīgākās iezīmes saistītas ar auto modifikācijām, paredz zemāku automobiļa klīrensu, atbilstošu riteņu disku un riepu kombināciju, kas spēkratam piešķir izteiktu "stāju". Nemazāk svarīgi ir dažāda tipa interjera un eksterjera modifikācijas, padarot šos projekta auto unikālus.

"Low as Bass" pasākums Latvijā pirmo reizi notika 2013. gadā. Tas, līdzīgi kā visus nākošos gadus, pulcēja dažādus Latvijas un ārzemju auto entuziastus un viņu spēkratus, vietējo amatnieku darbnīcas un citus interesentus. Pērn "Low as Bass" pasākums norisinājās Spilves lidlaukā.

"Skonto" hallē "Low as Bass" pasākuma ietvaros notika ne tikai "stance" automobiļu ekspozīcija, bet arī dažādas sacensības, piemēram, par skaļāko dzinēja izplūdes sistēmu un sakoptāko motortelpu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!