Foto: Publicitātes foto

Kompānijas "Opel" rūpnīcā Spānijā no konveijera noripojis pirmais jaunā "Mokka X" modeļa eksemplārs. Par godu šim notikumam rūpnīcā viesojās arī autoražotāja vadītājs Karls Tomass Nīmans.

"Opel Mokka X" ir pēctecis Eiropas tirgū veiksmīgajām "Mokka" modelim, kas realizēts vairāk nekā 600 tūkstošos eksemplāru un kļuvis par vispopulārāko spēkratu savā segmentā.

Ar jauno "Opel Mokka X" autoražotājs cer turpināt priekšteča veiksmes stāstu, piedāvājot ne tikai jaunu eksterjera un interjera dizainu, bet arī aprīkojuma iespējas, kuras aizgūtas no jaunās paaudzes "Astra" modeļu saimes, tostarp "IntelliLink" multimediju sistēma ar skārienjutīgo ekrānu un tiešsaistes asistents "Opel OnStar".

Tāpat "Opel" paziņojis, ka periodā no 2016. līdz 2020. gadam tirgū ieviesīs 29 jaunus modeļus.
Kā ziņots, "Opel Mokka X" dzinēju piedāvājumu papildinās 1,4 litru turbomotors ar 152 zirgspēkiem, kas tiks sajūgts ar sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Tāpat kā līdz šim, automobilis pieejams kā priekšējās, tā arī visu riteņu piedziņas versijā. Vēl automobilim pieejams 1,6 litru dīzeļdzinējs, kas atkarībā no versijas attīsta 110 vai 136 ZS.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!